Skocz do zawartości

Wędliny domowe - forum korzysta z plików cookies. Więcej informacji znajdziesz na stronie: Polityka prywatności. W celu usunięcia tej wiadomości kliknij:    Akceptuję użycie plików cookies

Witaj na forum Wędzarniczej Braci


Logowanie » 

Rejestracja
Na naszym forum, tak jak na większości innych, musisz się zarejestrować by móc korzystać z wszystkich funkcji dostępnych dla użytkowników.

To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.

Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.

Zachęcamy do rejestracji!!!
 

Zdjęcie

Otwarte MISTRZOSTWA POLSKI w gillowaniu i BBQ

grill smocker grillowanie bbq

  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 Muski

Muski

    Uzależniony od forum

  • **VIP**
  • 7197 postów

Napisano 14 wrz 2019 - 09:13

Jako ,że wspólpraca Wedzarniczej Braci oraz  Grillowników i BBQ stała się już formalna -to jesteśmy na ich imprezie - robimy pokaz wytwarzania  tradycyjnej kiełbasy białej i szpinakowo-serowej drobiowej. 

 


[Dodano: 14 wrz 2019 - 10:13]

Nasze kiełbaski od razu lądowały na grillach

Zabrakło nam jeszcze jednej osoby do zrobienia fotek naszego pokazu w akcji . Ale został nagrany film - nie mamy wiedzy o jego publikacji. Może Maxell - będzie miał taką wiedze ale na pewno nie teraz  :D  :thumbsup:

Załączone pliki



#2 EAnna

EAnna

    Uzależniony od forum

  • Moderatorzy
  • 9520 postów
  • MiejscowośćTychy

Napisano 14 wrz 2019 - 20:36

Widzę, że drobiowo-szpinakowa Krisa robi w Polsce karierę  :clap:



#3 Muski

Muski

    Uzależniony od forum

  • **VIP**
  • 7197 postów

Napisano 15 wrz 2019 - 08:09

drobiowo-szpinakowa Krisa robi w Polsce karierę
Było trochę ekip zza oceanu :D 

#4 Bagno

Bagno

    Uzależniony od forum

  • Technolog Wędzarniczej Braci
  • 4151 postów
  • MiejscowośćMazowieckie

Napisano 15 wrz 2019 - 20:00

Widzę, że drobiowo-szpinakowa Krisa robi w Polsce karierę

Promujemy kiełbasę Redzeta gdzie tylko możemy.



Sponsor

Sponsor
  • Reklama

#5 sobol

sobol

    Stały bywalec

  • Użytkownicy
  • 299 postów
  • MiejscowośćGdynia/Jarrow

Napisano 16 wrz 2019 - 16:17

Słyszałem też o tej kiełbasie na facebooku, że ma ją w ofercie jakiś producent polskich wędlin w okolicach Manchesteru w UK :)







Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: grill, smocker, grillowanie, bbq

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych