Jump to content

Recommended Posts

 

 

Zrobiłem w/g Twojego przepisu mielonkę al'a tyrolską i w smaku jak dla mnie jest dobra, ale konsystencja za ścisła. Następnym razem dodam mąki ziemniaczanej i wody to polepszy konsystencję.

Na pewno będzie mniej ścisła po dodaniu skrobi i większej ilości wody .Jak robiłem ten wyrób o skrobi jeszcze nie słyszałem że można dodawać. ;)  A mam pytanie aromat tyrolskiej dawałeś ? Bo mnie ostatnio kusi aby zrobić w konserwy tyrolskiej ale z dodatkiem tej przyprawy tyrolskiej 

 

 

aromat tyrolskiej dawałeś
 

Nie, aromatu tyrolskiej nie dodawałem. Twoje przyprawy dla mnie osobiście są wystarczające.

Przywileje kilku ludzi nie czynią ogólnego prawa.- Wincenty Kadłubek

 

Dokarmianie forumowego prosiaczka za FREE

Super wyglądają. Cholercia a ja jeszcze śniadania nie jadłem, :facepalm:  nie napiszę Ci jacku gdzie mam język :D 

Małe złodziejaszki wieszacie, wielkim - nisko się kłaniacie
M.Rej


Popieram: https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10446-konto-kpp-konto-pomocy-stronie/?p=401216

 

 

Cóż mogę napisać ... super wygląda .    Bajkowo podana na fotce .   

Dzięki :thumbsup:  


[Dodano: 02 lis 2019 - 15:18]

Słonina rolowana-paprykowa i ziołowa

 

Przepis:  https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15660-s%C5%82onina-rolowana-paprykowa-i-zio%C5%82owa/

 

post-72431-0-90505200-1572704313_thumb.jpgpost-72431-0-94248500-1572704319_thumb.jpg

  • 3 years later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.