Artur M Opublikowano 24 Września 2019 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 24 Września 2019 Jesten nowy, nie bardzi wiem co to jest, ale smakuje wspaniale i jest ze sklepu. Jesli ktos rozpoznaje i moze podac mi nazwe to przeszukam forum w poszukiwaniu przepisu. Wielkie dzieki Sent from my SM-G965F using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur M Opublikowano 24 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 24 Września 2019 troche lepsze zdjecie chyba Sent from my SM-G965F using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 24 Września 2019 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 24 Września 2019 Wg mnie jest to pieczeń z peklowanego mięsa. Cytuj Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 24 Września 2019 Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 24 Września 2019 Tak wygląda, ale może być także szynką z kością. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur M Opublikowano 24 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 24 Września 2019 podobno to jakis karczek jest, ale nie wydaje sie pieczony, bo pueczony ma charakterystyczna lekko popekana strukture, a ten jest bardzo delikatny....chyba, ze dobrze upieczonej szynki nie widzialem Sent from my SM-G965F using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 24 Września 2019 Zgłoś Udostępnij #6 Opublikowano 24 Września 2019 podobno to jakis karczek jest, ale nie wydaje sie pieczony, bo pueczony ma charakterystyczna lekko popekana strukture, a ten jest bardzo delikatny.... Może być karczek peklowany zrobiony metodą sous vide. Cytuj Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur M Opublikowano 24 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij #7 Opublikowano 24 Września 2019 dzieki, sprawdze Sent from my SM-G965F using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SIVON Opublikowano 24 Września 2019 Zgłoś Udostępnij #8 Opublikowano 24 Września 2019 Chyba coś podobnego kiedyś jadłem, ogromne plastry w przekroju, wielkości talerza stołowego, wędlina bardzo miękka, wodnista. Podejrzewam, że składana z kilku kawałków, peklowana, przyprawiona, pakowana vacum i gotowana. Być może nie to samo ale wygląda podobnie. Cytuj Człowiek na poziomie powinien trzymać się w pionie. Moje wyroby: https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8179-sivona-wyroby-wlasne/ Pozdrawiam Sebastian tel. 508-365-569 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tbe Opublikowano 25 Września 2019 Zgłoś Udostępnij #9 Opublikowano 25 Września 2019 na dobry dzień, ja na pierwszym zdjęciu widzę również zimne nóżki , miłego dnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witt Opublikowano 25 Września 2019 Zgłoś Udostępnij #10 Opublikowano 25 Września 2019 smakuje wspaniale i jest ze sklepu Artur a skąd masz tą wędlinę?.......... Pisałeś, że ze sklepu... to napewno w sklepie znają nazwę tej wędliny i z czego jest wykonana Myślę, że jest to peklowana szynka lub chudy karczek parzone metodą sous vide.Pozdrowienia Cytuj Przywileje kilku ludzi nie czynią ogólnego prawa.- Wincenty Kadłubek Dokarmianie forumowego prosiaczka za FREE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nestor Opublikowano 25 Września 2019 Zgłoś Udostępnij #11 Opublikowano 25 Września 2019 Myślę,ze nie powinno się oceniać sklepowych wędlin na naszym forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur M Opublikowano 16 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij #12 Opublikowano 16 Października 2019 Alex ja nie oceniam, poprostu nie wiem co to a chcialbtm.takie zrobic. Przepraszam jesli nie powinienem Sent from my SM-G965F using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 16 Października 2019 Zgłoś Udostępnij #13 Opublikowano 16 Października 2019 nie wiem co to a chcialbtm.takie zrobic. Przepraszam jesli nie powinienem Nie masz za co przepraszać.Powyżej kilka osób spróbowało zgadnąć, co to może być.Jeżeli nie masz możliwości doinformowania się u sprzedawcy, co sprzedaje, możesz wypróbować którąś z wersji "domyślnych". Cytuj Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 16 Października 2019 Zgłoś Udostępnij #14 Opublikowano 16 Października 2019 Moim skromnym zdaniem na zdjęciu widoczne są plastry "pieczonego" karczku.Karkówka była nastrzyknięta substancjami zwiększającymi wydajność gotowego wyrobu oraz związków zwiększających smakowitość wyrobu gotowego. Później poddana masowaniu, które powoduje utrzymanie dodanych substancji i wody czyniąc wyrób miękkim, soczystym i smacznym.W warunkach domowych powtórzenie wyrobu nie jest to osiągalne. Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11022-kpps-czyli-klub-przyjaci%C3%B3%C5%82-pana-s/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.