Jump to content

Recommended Posts

witam powiedz mi od jak dawna zajmujesz się ubojem domowym , skończyłeś kursy czy szkołę , pracowałeś w ubojni , jak długo ? bzdety niby w naszym regionie dla weterynarii to podstawowe rzeczy dla uzyskania pozwolenia no i oczywiście kleszcze lub aparat ubojowy tak na szybko to wygląda u nas w okolicy pozdrawiam  

Lubię te blondynki...:D
Witam. Ubojem domowym zajmuje się ok 10 lat.W zakładzie w którym się uczyłem i pracowałem jeszcze 2 lata po szkole mieliśmy swój uboj. Teraz pracuje w masarni bez uboju. Nie mam żadnych kursów ubojowca.
sebazdziebko

witam . w naszym rejonie to wyglądało tak jak ktoś przyniósł próbkę do badania podawał nazwisko i adres rzeźnika który zabijał  następnie powiatowy     wzywał danego rzeźnika pytał ile lat pracował na uboju czym dokonuje uboju jeśli aparatem [ radicalem  ]  to spisywał  nr aparatu wpisywał danego delikwenta na listę uprawnionych do dokonywania uboju  i w ten sposób jest zarejestrowanych 9ciu ubojowców którzy mogą dokonywać legalnie uboju nie stwarzają im żadnych problemów żadnych kontroli  tyle tylko że są uprawnieni i wpisani na listę 

Lubię te blondynki...:D

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.