Witaj na forum Wędzarniczej Braci

To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.
Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.
Zachęcamy do rejestracji!!!

Dymogenerator czy też wam, przygasa?
Napisano 26 paź 2019 - 13:14
Napisano 26 paź 2019 - 13:16
Napisano 27 paź 2019 - 11:13
dymogeneratora przygasa
Jeżeli pompka jest sprawna i dmucha z wystarczającą siłą raczej nie może przynajmniej ja się z tym nie spotkałem u mnie zawsze było ok. No chyba że za mocno zamknąłem dodatkowy zaworek który zamontowałem to mogło zgasnąć ale to tylko z winy tego co obsługuje
Napisano 27 paź 2019 - 11:42
Napisano 27 paź 2019 - 13:39
Pokaż DG.
Wstaw zdjęcia DG.
Napisano 27 paź 2019 - 18:48
Nie wiem jaki dymogenerator posiadasz. Ja mam od Rogera i wg mnie w normalnych warunkach nie powinno przygasać, chyba że zrębki są bardzo drobne i się zawieszają albo pompka nie dmucha.
Napisano 28 paź 2019 - 07:44
Mam generator kupiony na portalu aukcyjnym, nawet bez podpietej pompki uwędziłem. To znaczy pompkę podpiąłem, ale słabo dymiło, więc po wędzeniu rozebrałem pompkę i wyczyściłem. Dalej nie leciało - dopiero, jak znalazłem larwy pszczoły murarki w wężyku się polepszyło.
Napisano 28 paź 2019 - 10:27
Ja chciałem umyć autko (już nie mam żalu do niego za mandat) zmiatką do której można podłączyć wodę - nie można! zamurowano mi ją!
Murarki zamurowały mi nawet "dziurkę' w zamku w furtce przy bramie
Napisano 28 paź 2019 - 21:31
Papcio Twoj wpis nalezy przeniesc do dowcipow. Obsmialam sie jak tchorzofre`tka ,kiedy go przeczytalam.
Napisano 08 gru 2019 - 03:48
wpływ na to może mieć słaba pompka lub po prostu zamiast zrębek zastosować trociny. Niektóre dymogeneratory tylko trociny tolerują.
Sponsor
Napisano 27 kwi 2020 - 08:20
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych