Maxell Opublikowano 13 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 13 Listopada 2019 (edytowane) Jak Państwo wiedzą, kursy przeprowadzane w naszej Szkole Domowego Masarstwa w Łazach k/Krasnosielca, odbywają się w systemie tzw. „weekendowym”, co oznacza, iż na cały program, niezbędny do opanowania sztuki domowego przerobu mięsa, mamy do dyspozycji określoną, niewielką ilość czasu.Biorąc pod uwagę dużą ilość materiału teoretycznego, oraz bardzo różnorodny i skomplikowany asortyment wyrobów wykonywanych podczas zajęć, specjalnie na potrzeby naszej Szkoły Domowego Masarstwa, został opracowany unikatowy program technologiczny, który poza realizacją zaplanowanego asortymentu wyrobów w określonym czasie i warunkach, ma zapewnić przekazanie maksymalnej ilości wiedzy uczestnikom szkoleń.Nasi specjaliści prowadzący zajęcia czuwają, by odbywały się one z zachowaniem wszelkich aspektów dotyczących właściwej technologii przetwórstwa mięsa w warunkach domowych oraz właściwych zasad bezpieczeństwa, zarówno samego przebiegu produkcji, jak i bezpieczeństwa w odniesieniu do mięsa oraz jego produktów.Zakres wiedzy i praktyki posiadanej przez naszych wykładowców, sposób przekazywania jej kursantom, jak i zaplecze technologiczno–sojalne SDM, w pełni spełniają warunki określone dla tego typu szkoleń, o czym świadczą setki zadowolonych absolwentów.Powyższą informację kieruję głównie do osób zastanawiających się nad podjęciem decyzji w sprawie uczestnictwa w kursach organizowanych przez SDM.Mam również nadzieję, iż wielu uczestników szkoleń, potwierdzi to, o czym piszę.Zapraszamy do naszej SDM. Edytowane 13 Listopada 2019 przez Maxell Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz_p Opublikowano 14 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 14 Listopada 2019 Mam również nadzieję, iż wielu uczestników szkoleń, potwierdzi to, o czym piszę. Absolutnie, byłem na kursie wędliny dojrzewające i sery oraz kursie podstawowym. Potwierdzam słowa Maxella a od siebie dodam, że atmosfera jest świetna. Wiele osób zapisuje się na kolejne kursy. :thumbsup: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekw21 Opublikowano 14 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 14 Listopada 2019 Szkoda że jestem tak zaganiany chętnie bym się podszkolił może kiedyś będzie mi dane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 14 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 14 Listopada 2019 że jestem tak zaganiany Jak każdy - ale byłem kilkukrotnie na kursie w Łazach . Zawsze jest nowa wiedza - nowe doświadczenia i jak przyjeżdżają zawodowi masaże lub kucharze z najwyższej półki - i znajdują na to czas - lub kolega ,który na kurs przyleciał samolotem ? - DA się - DA Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
321kris Opublikowano 9 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 9 Grudnia 2019 Witam, kiedy odbędżie się kurs podstawowy SDM częśc pierwsza podstawowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 9 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij #6 Opublikowano 9 Grudnia 2019 (edytowane) Witam, kiedy odbędżie się kurs podstawowy SDM częśc pierwsza podstawowa?https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16529-cz%C4%99%C5%9B%C4%87-iii-wyj%C4%85tkowy-kurs-w-dniach-06-08032020-r-odb%C4%99dzie-si%C4%99-szkolenie-podstawowe-po%C5%82%C4%85czone-ze-szkoleniem-z-zakresu-dziczyzny/ Jeszcze jest okazja do zapisania Edytowane 9 Grudnia 2019 przez Bagno Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11022-kpps-czyli-klub-przyjaci%C3%B3%C5%82-pana-s/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.