Jak Państwo wiedzą, kursy przeprowadzane w naszej Szkole Domowego Masarstwa w Łazach k/Krasnosielca, odbywają się w systemie tzw. „weekendowym”, co oznacza, iż na cały program, niezbędny do opanowania sztuki domowego przerobu mięsa, mamy do dyspozycji określoną, niewielką ilość czasu.
Biorąc pod uwagę dużą ilość materiału teoretycznego, oraz bardzo różnorodny i skomplikowany asortyment wyrobów wykonywanych podczas zajęć, specjalnie na potrzeby naszej Szkoły Domowego Masarstwa, został opracowany unikatowy program technologiczny, który poza realizacją zaplanowanego asortymentu wyrobów w określonym czasie i warunkach, ma zapewnić przekazanie maksymalnej ilości wiedzy uczestnikom szkoleń.
Nasi specjaliści prowadzący zajęcia czuwają, by odbywały się one z zachowaniem wszelkich aspektów dotyczących właściwej technologii przetwórstwa mięsa w warunkach domowych oraz właściwych zasad bezpieczeństwa, zarówno samego przebiegu produkcji, jak i bezpieczeństwa w odniesieniu do mięsa oraz jego produktów.
Zakres wiedzy i praktyki posiadanej przez naszych wykładowców, sposób przekazywania jej kursantom, jak i zaplecze technologiczno–sojalne SDM, w pełni spełniają warunki określone dla tego typu szkoleń, o czym świadczą setki zadowolonych absolwentów.
Powyższą informację kieruję głównie do osób zastanawiających się nad podjęciem decyzji w sprawie uczestnictwa w kursach organizowanych przez SDM.
Mam również nadzieję, iż wielu uczestników szkoleń, potwierdzi to, o czym piszę.
Zapraszamy do naszej SDM.
Użytkownik Maxell edytował ten post 13 lis 2019 - 15:32