Skocz do zawartości

Sinienie powierzchniowe


TomekL

Rekomendowane odpowiedzi

  • Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Faktycznie dodawałem. Solanka po nich była ciemniejsze.

[Dodano: 17 lis 2019 - 22:13]

Ile tych nastrzykow i w jakiej ilości na te 8 do 10 dni?

Jeden na początku peklowania w ilości 5-7 % wagi mięsa solanką,którą będziesz peklował

Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,

jak wielkiego zadania się podejmuje,

bo będzie musiał wymyślić

jeszcze dwadzieścia innych kłamstw,

żeby podtrzymać to jedno.

(Alexander Pope)

Nie odpowiadam na PW.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

 

 

Galke muszkatołową, kolendre, pieprz czarny, gorczyce, ziele angielskie i liść laurowy

Tomku, zanim zaczniesz poznawać smaki ziół poznaj najpierw smak mięsa :)

Nie dodawaj nic prócz peklosoli, a jak już opanujesz samo peklowanie to zaczniesz "zabawę" z przyprawami. Pamiętaj że przyprawy mogą się psuć i potrafią zepsuć całą produkcję.

Małe złodziejaszki wieszacie, wielkim - nisko się kłaniacie
M.Rej


Popieram: https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10446-konto-kpp-konto-pomocy-stronie/?p=401216

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

 

 

Tych uwag właśnie brakuje na you toube

Wiesz, zawsze brakuje czasu aby je tam nanieść :D

 

 

 

Dla nich pewnie to oczywiste

Dla nich oczywiste są tylko lajki :thumbsup:

 

Na pocieszenie powiem Ci że trafiłeś w dobre miejsce. Tutaj masz PRAKTYKÓW pełną gębą. Za SiB-ami idzie zarówno doświadczenie zawodowe, teoria, ale przede wszystkim praktyka, praktyka, praktyka podparta tą wiedzą.

Małe złodziejaszki wieszacie, wielkim - nisko się kłaniacie
M.Rej


Popieram: https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10446-konto-kpp-konto-pomocy-stronie/?p=401216

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.