Mlex Opublikowano 17 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij #51 Opublikowano 17 Listopada 2019 (edytowane) Faktycznie dodawałem. Solanka po nich była ciemniejsze. Ciekawość mnie zżera więc zapytam: co dokładnie dodawałeś? Sos sojowy? Maggi? Worcestershire? Wysłane przy użyciu Tapatalka Edytowane 17 Listopada 2019 przez Mlex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekL Opublikowano 17 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij #52 Opublikowano 17 Listopada 2019 Galke muszkatołową, kolendre, pieprz czarny, gorczyce, ziele angielskie i liść laurowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlex Opublikowano 17 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij #53 Opublikowano 17 Listopada 2019 A już myślałem, że jakieś świństwa dodałeś Wysłane przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beatag Opublikowano 17 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij #54 Opublikowano 17 Listopada 2019 Sama sól peklowa daje smak .Spróbuj na początek bez żadnych przypraw. Cytuj beata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlex Opublikowano 17 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij #55 Opublikowano 17 Listopada 2019 Tutaj to ta gałka mogła zabarwić jedynie... Do peklowania nigdy jej nie daję... Też czasami pekluję dla odmiany bez żadnych przypraw i jest baaardzo . Wysłane przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz Opublikowano 18 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij #56 Opublikowano 18 Listopada 2019 Faktycznie dodawałem. Solanka po nich była ciemniejsze.[Dodano: 17 lis 2019 - 22:13]Ile tych nastrzykow i w jakiej ilości na te 8 do 10 dni?Jeden na początku peklowania w ilości 5-7 % wagi mięsa solanką,którą będziesz peklował Cytuj Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekL Opublikowano 18 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij #57 Opublikowano 18 Listopada 2019 Tak zrobię następnym razem. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wróbel75 Opublikowano 18 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij #58 Opublikowano 18 Listopada 2019 Galke muszkatołową, kolendre, pieprz czarny, gorczyce, ziele angielskie i liść laurowy Tomku, zanim zaczniesz poznawać smaki ziół poznaj najpierw smak mięsa Nie dodawaj nic prócz peklosoli, a jak już opanujesz samo peklowanie to zaczniesz "zabawę" z przyprawami. Pamiętaj że przyprawy mogą się psuć i potrafią zepsuć całą produkcję. Cytuj Małe złodziejaszki wieszacie, wielkim - nisko się kłaniacieM.RejPopieram: https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10446-konto-kpp-konto-pomocy-stronie/?p=401216 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekL Opublikowano 18 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij #59 Opublikowano 18 Listopada 2019 Ciekawy temat te wedzenie. I sporo szczegółów, żeby do dobrze zrobić. Tych uwag właśnie brakuje na you toube. Ci ludzie pomijają te szczegóły. Dla nich pewnie to oczywiste. Dla nowy sporo rzeczy, przy których można się wysypać po drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 18 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij #60 Opublikowano 18 Listopada 2019 Tych uwag właśnie brakuje na you toube. Może jeszcze przed świętami uda się to zmienić. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wróbel75 Opublikowano 18 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij #61 Opublikowano 18 Listopada 2019 Tych uwag właśnie brakuje na you toube Wiesz, zawsze brakuje czasu aby je tam nanieść Dla nich pewnie to oczywiste Dla nich oczywiste są tylko lajki Na pocieszenie powiem Ci że trafiłeś w dobre miejsce. Tutaj masz PRAKTYKÓW pełną gębą. Za SiB-ami idzie zarówno doświadczenie zawodowe, teoria, ale przede wszystkim praktyka, praktyka, praktyka podparta tą wiedzą. Cytuj Małe złodziejaszki wieszacie, wielkim - nisko się kłaniacieM.RejPopieram: https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10446-konto-kpp-konto-pomocy-stronie/?p=401216 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.