Maxell Posted December 2, 2019 Report Share #1 Posted December 2, 2019 Na potrzeby portalu wedlinydomowe.pl opracował Maxell Quote „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Link to comment https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16671-poradnik-dla-ucznia-dokonywanie-uboju-zwierz%C4%85t-rze%C5%BAnych-i-obr%C3%B3bki-poubojowej/ Share on other sites More sharing options...
pysiomonster Posted November 3, 2024 Report Share #2 Posted November 3, 2024 Czy wiadomo jakie pH występuje w mięsie po 72h od uboju? Quote Link to comment https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16671-poradnik-dla-ucznia-dokonywanie-uboju-zwierz%C4%85t-rze%C5%BAnych-i-obr%C3%B3bki-poubojowej/#findComment-965493 Share on other sites More sharing options...
Grzewlod Posted November 3, 2024 Report Share #3 Posted November 3, 2024 47 minut temu, pysiomonster napisał(a): Czy wiadomo jakie pH występuje w mięsie po 72h od uboju? Zawsze inne to zależy od wielu czynników generalnie pH powinno mieścić się w przedziale jeśli dobrze pamietam to 5,6-5,8. 1 Quote Link to comment https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16671-poradnik-dla-ucznia-dokonywanie-uboju-zwierz%C4%85t-rze%C5%BAnych-i-obr%C3%B3bki-poubojowej/#findComment-965517 Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.