Jump to content

Recommended Posts

post-39694-0-73746500-1575284283_thumb.jpgpost-39694-0-80281300-1575284288_thumb.jpg

post-39694-0-05007600-1575284294_thumb.jpgpost-39694-0-96986500-1575284299_thumb.jpg

post-39694-0-60234800-1575284305_thumb.jpgpost-39694-0-81248300-1575284310_thumb.jpg

post-39694-0-96049100-1575284316_thumb.jpgpost-39694-0-16856900-1575284323_thumb.jpg

post-39694-0-24787100-1575284329_thumb.jpgpost-39694-0-37875100-1575284335_thumb.jpg

post-39694-0-20039800-1575284341_thumb.jpgpost-39694-0-64702900-1575284347_thumb.jpg

post-39694-0-42779400-1575284355_thumb.jpgpost-39694-0-33024600-1575284361_thumb.jpg

post-39694-0-65054000-1575284367_thumb.jpgpost-39694-0-35389900-1575284374_thumb.jpg

post-39694-0-71212700-1575284380_thumb.jpgpost-39694-0-14080700-1575284386_thumb.jpg

post-39694-0-56707300-1575284392_thumb.jpgpost-39694-0-33531600-1575284398_thumb.jpg

post-39694-0-78302700-1575284406_thumb.jpgpost-39694-0-75919400-1575284413_thumb.jpg

post-39694-0-54742800-1575284420_thumb.jpgpost-39694-0-60969700-1575284426_thumb.jpg

post-39694-0-87509600-1575284433_thumb.jpgpost-39694-0-79933800-1575284439_thumb.jpg

post-39694-0-86044000-1575284446_thumb.jpgpost-39694-0-50452000-1575284454_thumb.jpg

post-39694-0-69713300-1575284518_thumb.jpgpost-39694-0-35277600-1575284526_thumb.jpg

post-39694-0-36630800-1575284533_thumb.jpgpost-39694-0-98566900-1575284539_thumb.jpg

post-39694-0-08672400-1575284546_thumb.jpgpost-39694-0-93227100-1575284551_thumb.jpg

post-39694-0-83924600-1575284559_thumb.jpgpost-39694-0-95728100-1575284566_thumb.jpg

post-39694-0-60663900-1575284572_thumb.jpgpost-39694-0-70631300-1575284611_thumb.jpg

post-39694-0-92488700-1575284617_thumb.jpgpost-39694-0-68601100-1575284623_thumb.jpg

 

 

Na potrzeby portalu wedlinydomowe.pl opracował Maxell

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

  • 4 years later...
47 minut temu, pysiomonster napisał(a):

Czy wiadomo jakie pH występuje w mięsie po 72h od uboju? 

Zawsze inne to zależy od wielu czynników generalnie pH powinno mieścić się w przedziale jeśli dobrze pamietam to 5,6-5,8.

  • Like 1

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.