Może uda się wrzucić jeszcze przed świętami. Wspaniała pozycja dla wszystkich, którzy pichcą w kuchni.
Autorzy: Zofia Czerny, Maria Dudzik, Eugeniusz Fronczak, Maria Jurkiewicz, Maria Plewniak, Stefania Podedworna, Kazimiera Pyszkowska, Maria Strasburger, Czesław Tederko, Sabina Witkowska
W książce zawarte są opisy przemian zachodzących w czasie sporządzania potraw oraz wykazane dodatnie i ujemne cechy stosowanych dotychczas metod technologicznych. Praca niniejsza zawiera również wiadomości fachowe z dziedziny higieny żywienia, chemii spożywczej oraz towaroznawstwa w zakresie niezbędnym przy stosowaniu racjonalnych metod technologicznych.
Książka przeznaczona jest dla technologów z wyższym wykształceniem, wykładowców na kursach zawodowych, instruktorów żywienia zbiorowego i kontrolerów branżowych, kierowników przedsiębiorstw gastronomicznych oraz kuchmistrzów i kucharzy.
okladka.jpg 144,35 KB
7 Ilość pobrań
01.jpg 136,6 KB
7 Ilość pobrań
02.jpg 176,74 KB
6 Ilość pobrań
03.jpg 147,41 KB
6 Ilość pobrań
04.jpg 129,77 KB
5 Ilość pobrań
05.jpg 128,78 KB
5 Ilość pobrań