pushkin1987 Opublikowano 29 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 29 Grudnia 2019 (edytowane) Wedzonki i kiełbasa pochodza z swiniobicia na swieta. Edytowane 29 Grudnia 2019 przez pushkin1987 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beatag Opublikowano 29 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 29 Grudnia 2019 Jeśli jesteś również nowicjuszem w wyrobach to wyszło całkiem ,całkiem Ja nie dodaje do peklowania żadnych przypraw typu liście ,ziele . -jest smak samego mięska Cytuj beata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytas Opublikowano 1 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 1 Stycznia 2020 Wyroby ładne, ale widzę że temperatury nie skąpiłeś. Ja czasem używam przypraw, ale w formie naparu do solanki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.