Skocz do zawartości

[Rok 1985] Receptury i przepisy ciastkarskie


Rekomendowane odpowiedzi

  Syrop skrobiowy, syrop ziemniaczany, roztwór o gęstej konsystencji, bezbarwny lub żółtawy, otrzymywany w wyniku hydrolizy skrobi (na glukoze i produkty uboczne). Syrop skrobiowy jest stosowany do produkcji miodu sztucznedo, marmolad, wyrobów cukierniczych.

mozesz zastapic miodem
Syrop taki uzywaja zeby obnizyc koszta produkcji
Edytowane przez electra
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Kupić można choćby tutaj: https://www.britishshop.pl/pl/p/Karo-Light-Corn-Syrup-470ml/1018

Pisze o niewielkich ilościach, gdyż jest sporo ofert, ale sprzedaży hurtowej po co najmniej 60 kg.

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.