Maxell Opublikowano 5 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 5 Lutego 2020 (edytowane) Mam zaszczyt przedstawić Państwu dzisiaj pierwszą, tematyczną książkę z rekomendacją Wędzarniczej Braci, której autorami są Koledzy: Bagno i Muski. Książka nosi tytuł: "Rozbiór półtuszy wieprzowej krok po kroku".Mam nadzieję, że będzie wielu chętnych do nabycia tej pozycji, która na pewno pomoże w trudnym dla początkujących (i nie tylko), rozbiorze półtuszy wieprzowej.Zapraszam do zapoznania się z okładką, spisem treści i fragmentami atlasu. O dostępności książki, sposobie jej zakupu oraz wszelkich kwestiach z tym związanymi, opowiedzą już tutaj sami autorzy.Wielkie gratulacje. :clap: Osoby pragnące zakupić książkę "Rozbiór półtuszy wieprzowej krok po kroku": Dane do przelewu: Piątek Regina Łazy 7 06-212 KrasnosielcNr konta 12 8917 0001 0002 5234 3000 0010 BS KrasnosielcW miejscu opisu : książka + nick z forum .Cena 80 zł. + koszty przesyłki.Książki wysyłane są w kopercie bąbelkowej. Przesyłka : Poczta Polska List polecony ekonomiczny- 15,60 zł List polecony priorytetowy – 18,30 zł Paczka ekonomiczna 16 zł Paczka priorytetowa 20 zł Proszę o podanie danych adresowych do wysyłki np. w tytule przelewu. Przesyłka Inpost Z paczkomatu do paczkomatu 14,69 Z paczkomatu do domu lub firmy 15,79 Proszę o podanie danych adresowych : nazwisko i imię, numer paczkomatu lub adres, adres e-mail oraz nr telefonu. Edytowane 6 Grudnia 2022 przez EAnna „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witt Opublikowano 5 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 5 Lutego 2020 O dostępności książki, sposobie jej zakupu oraz wszelkich kwestiach z tym związanymi, opowiedzą już tutaj sami autorzy. Bardzo ciekawe wydanie , czekam na autorów. Przywileje kilku ludzi nie czynią ogólnego prawa.- Wincenty Kadłubek Dokarmianie forumowego prosiaczka za FREE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sverige2 Opublikowano 5 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 5 Lutego 2020 Czekamy !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaGra Opublikowano 5 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 5 Lutego 2020 (edytowane) Gratulacje !!! Waldek i Andrzej, a dostanę z dedykacją Edytowane 5 Lutego 2020 przez JaGra Nigdy nie walcz o przyjaźń.... O prawdziwą nie musisz, o fałszywą nie warto VanCana Jak wspaniale jest nic nie robić , a potem -odpocząć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarekduch Opublikowano 5 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 5 Lutego 2020 Waldku, Andrzeju gratulacje!Piszę się na egzemplarz z dedykacją oraz podpisami autorów. „To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.” Jonathan Carroll Dokarmianie forumowego prosiaczka za FREE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 5 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij #6 Opublikowano 5 Lutego 2020 Drogie SiBy - Wydanie albumowe książki o tak szczegółowych detalach na pewno jest zupełną nowością na rynku wydawniczym. Wszystkim zainteresowanym z dedykacjami na pewno trzeba zrobić listę. W 100 % - dystrybucja będzie bezpośrednia z Łaz ale Też przez Swojskiwyrób.pl .Kursanci z lutego i marca - będą mogli nabyć bezpośrednio.[Dodano: 05 lut 2020 - 15:41]Czekamy !!! Już jest [Dodano: 05 lut 2020 - 15:41]Gratulacje !!! Waldek i Andrzej, a dostanę z dedykacją Oczywiście Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekw21 Opublikowano 5 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij #7 Opublikowano 5 Lutego 2020 Wszystkim zainteresowanym z dedykacjami na pewno trzeba zrobić listę. W 100 % - dystrybucja będzie bezpośrednia z Łaz ale Też przez Swojskiwyrób.pl . Dobrze mówisz dobrze było by tak zrobić .Podpisuje się pod tym . Na pewno znalazło by się wielu chętnych. Książka zapowiada się naprawdę super . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Efffa Opublikowano 5 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij #8 Opublikowano 5 Lutego 2020 Gratulacje Wysłane z mojego POT-LX1 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tompi Opublikowano 5 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij #9 Opublikowano 5 Lutego 2020 (edytowane) Gratulacje dla Autorów! Ja również ustawiam się w kolejce po książkę z autografami i dedykacją Edytowane 5 Lutego 2020 przez tompi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papcio Opublikowano 5 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij #10 Opublikowano 5 Lutego 2020 Ja jako "najstarszy przez zasiedzenie" również poproszę o dedykację dla Papcia i Danusi dodatkowe trzy bez dedykacji czyli razem 4 knigi! W życiu dwa dni są najważniejsze: Ten w którym się urodziłeś. I ten kiedy zrozumiałeś po co M.Twain Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 5 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij #11 Opublikowano 5 Lutego 2020 Mam zaszczyt przedstawić Państwu dzisiaj pierwszą, tematyczną książkę z rekomendacją Wędzarniczej Braci, której autorami są Koledzy: Bagno i Muski. Gratulacjie dla obu Panów Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 5 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij #12 Opublikowano 5 Lutego 2020 Gratulacjie dla obu Panów Nie ukrywamy ,że inicjatorem był Maxell i jemu też są specjalne podziękowania Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 5 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #13 Opublikowano 5 Lutego 2020 Chyba żartujesz?. „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 5 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij #14 Opublikowano 5 Lutego 2020 Kursanci z lutego i marca - będą mogli nabyć bezpośrednio. Super Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 5 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #15 Opublikowano 5 Lutego 2020 Ale za podwójną cenę, gdyż to pierwsze egzemplarze, takie białe kruki. „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 5 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij #16 Opublikowano 5 Lutego 2020 Nie ukrywamy ,że inicjatorem był Maxell i jemu też są specjalne podziękowania Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 5 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #17 Opublikowano 5 Lutego 2020 Nie byłem inicjatorem. „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 5 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #18 Opublikowano 5 Lutego 2020 Waldku, proszę o dokładne dane w sprawie dystrybucji, gdyż aby Wam pomóc, roześlemy odpowiednie maile wśród Wędzarniczej Braci, oraz zrobimy wrzutki na grupach. „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strori1 Opublikowano 5 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij #19 Opublikowano 5 Lutego 2020 BRAWO.Też jestem zainteresowany zakupem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwizdek Opublikowano 5 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij #20 Opublikowano 5 Lutego 2020 Gratulację dla Autorów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 5 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij #21 Opublikowano 5 Lutego 2020 Waldku, proszę o dokładne dane w sprawie dystrybucji, gdyż aby Wam pomóc, roześlemy odpowiednie maile wśród Wędzarniczej Braci, oraz zrobimy wrzutki na grupach Ok - ale musimy mieć duży transport z drukarni ( poniedziałek do ŁAZ). Pierwsze 100 egzemplarzy otrzymałem wcześniej - by Drogie SIBY zapoznali się już na kursie Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redzed Opublikowano 5 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij #22 Opublikowano 5 Lutego 2020 Gratulacje! Z tego, co widzę, będzie to cenny dodatek do mojej biblioteki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 5 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij #23 Opublikowano 5 Lutego 2020 Nie byłem inicjatorem. Byłeś, byłeś - skromny jesteś - w natłoku pomysłów może już uleciało - bo pomysł wydawał się mało realny - trudny Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alinka Opublikowano 5 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij #24 Opublikowano 5 Lutego 2020 Bardzo się cieszę.Gratuluję autorom i pomysłodawcom. Bardzo proszę o egzemplarz z autografami.To niesamowite uczucie znać autorów publikacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 5 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #25 Opublikowano 5 Lutego 2020 Dlatego piszę, że jak będziecie gotowi to dajcie znać. Potrzebna będzie cena, adres wysyłkowy itp. szczegóły. Zrobimy z tego fajną ofertę i puścimy forumową pocztą do wszystkich. „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi