Skocz do zawartości

[Bestseller] Pierwsza książka wydana przez naszych Kolegów


Maxell

Rekomendowane odpowiedzi

Mam zaszczyt przedstawić Państwu dzisiaj pierwszą, tematyczną książkę z rekomendacją Wędzarniczej Braci, której autorami są Koledzy: Bagno i Muski.

Książka nosi tytuł: "Rozbiór półtuszy wieprzowej krok po kroku".

Mam nadzieję, że będzie wielu chętnych do nabycia tej pozycji, która na pewno pomoże w trudnym dla początkujących (i nie tylko), rozbiorze półtuszy wieprzowej.

Zapraszam do zapoznania się z okładką, spisem treści i fragmentami atlasu.

 

post-39694-0-91288300-1580906872_thumb.jpg

post-39694-0-36779200-1580906878_thumb.jpg

post-39694-0-97882800-1580906885_thumb.jpg

post-39694-0-96247400-1580906891_thumb.jpg

post-39694-0-69308500-1580906899_thumb.jpg

post-39694-0-07850400-1580906907_thumb.jpg

post-39694-0-97221400-1580906915_thumb.jpg

post-39694-0-97463500-1580906922_thumb.jpg

 

 

O dostępności książki, sposobie jej zakupu oraz wszelkich kwestiach z tym związanymi, opowiedzą już tutaj sami autorzy.

Wielkie gratulacje. :clap: :clap: :clap:

 

Osoby pragnące zakupić książkę "Rozbiór półtuszy wieprzowej krok po kroku":

 

Dane do przelewu:

       Piątek Regina
       Łazy 7
       06-212 Krasnosielc

Nr konta   12 8917 0001 0002 5234 3000 0010 BS Krasnosielc

W miejscu opisu : książka + nick z forum .


Cena  80 zł. + koszty przesyłki.

Książki wysyłane są w kopercie bąbelkowej.

 

Przesyłka : Poczta Polska 

 List polecony ekonomiczny- 15,60 zł 

List polecony priorytetowy – 18,30 zł 

Paczka ekonomiczna 16 zł  

Paczka priorytetowa  20 zł 

Proszę o podanie danych adresowych do wysyłki np. w tytule przelewu. 

 

Przesyłka Inpost   

Z paczkomatu do paczkomatu 14,69 

Z paczkomatu do domu lub firmy 15,79 

 

Proszę o podanie danych adresowych : nazwisko i imię, numer paczkomatu lub adres, adres e-mail oraz nr telefonu. 

Edytowane przez EAnna

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • Odpowiedzi 121
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

 

 

O dostępności książki, sposobie jej zakupu oraz wszelkich kwestiach z tym związanymi, opowiedzą już tutaj sami autorzy.

Bardzo ciekawe wydanie :clap: , czekam na autorów.

Przywileje kilku ludzi nie czynią ogólnego prawa.- Wincenty Kadłubek

 

Dokarmianie forumowego prosiaczka za FREE

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Gratulacje  !!!  :clap:  :frantics:  Waldek i Andrzej, a dostanę z dedykacją :)

Edytowane przez JaGra

Nigdy nie walcz o przyjaźń....

O prawdziwą nie musisz,

o fałszywą nie warto

VanCana

 

Jak wspaniale jest nic nie robić , a potem -odpocząć.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Drogie SiBy - Wydanie albumowe książki o tak szczegółowych detalach  na pewno jest zupełną nowością na rynku wydawniczym. 

Wszystkim zainteresowanym z dedykacjami na pewno trzeba zrobić listę. 

W 100 % - dystrybucja będzie bezpośrednia z Łaz ale Też przez Swojskiwyrób.pl .

Kursanci z lutego i marca - będą mogli nabyć bezpośrednio.


[Dodano: 05 lut 2020 - 15:41]

Czekamy :D:thumbsup::clap: !!!

 

Już jest 


[Dodano: 05 lut 2020 - 15:41]

Gratulacje  !!!  :clap:  :frantics:  Waldek i Andrzej, a dostanę z dedykacją :)

 

Oczywiście

Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.
Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.

https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

 

 

Wszystkim zainteresowanym z dedykacjami na pewno trzeba zrobić listę.  W 100 % - dystrybucja będzie bezpośrednia z Łaz ale Też przez Swojskiwyrób.pl .

Dobrze mówisz dobrze było by tak zrobić .Podpisuje się pod tym . Na pewno znalazło  by się wielu chętnych. Książka zapowiada się naprawdę super . 

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Ja jako "najstarszy przez zasiedzenie" :) również  poproszę o dedykację dla Papcia i Danusi dodatkowe trzy bez dedykacji czyli razem 4 knigi!

 W życiu dwa dni są najważniejsze:
 Ten w którym się urodziłeś.
  I ten kiedy zrozumiałeś po co

                           M.Twain

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

 

 

Mam zaszczyt przedstawić Państwu dzisiaj pierwszą, tematyczną książkę z rekomendacją Wędzarniczej Braci, której autorami są Koledzy: Bagno i Muski.

 

Gratulacjie dla obu Panów  :clap:

Pozdrawiam Halusia

"idę wolno, ale nie cofam się nigdy"

http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

 

 

Gratulacjie dla obu Panów
Nie ukrywamy ,że inicjatorem był Maxell i jemu też  są specjalne podziękowania  :thumbsup: 

Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.
Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.

https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Waldku, proszę o dokładne dane w sprawie dystrybucji, gdyż aby Wam pomóc, roześlemy odpowiednie maile wśród Wędzarniczej Braci, oraz zrobimy wrzutki na grupach.

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

 

 

Waldku, proszę o dokładne dane w sprawie dystrybucji, gdyż aby Wam pomóc, roześlemy odpowiednie maile wśród Wędzarniczej Braci, oraz zrobimy wrzutki na grupach
Ok - ale musimy mieć duży transport z drukarni ( poniedziałek do ŁAZ). Pierwsze 100 egzemplarzy otrzymałem wcześniej  - by Drogie SIBY zapoznali się już na kursie  :thumbsup: 

Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.
Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.

https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Nie  byłem inicjatorem.

 

Byłeś, byłeś - skromny jesteś - w natłoku pomysłów może już uleciało - bo pomysł wydawał  się mało realny - trudny :thumbsup:

Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.
Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.

https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dlatego piszę, że jak będziecie gotowi to dajcie znać. Potrzebna będzie cena, adres wysyłkowy itp. szczegóły. Zrobimy z tego fajną ofertę i puścimy forumową pocztą do wszystkich.

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach


×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.