Skocz do zawartości

[Bestseller] Pierwsza książka wydana przez naszych Kolegów


Maxell

Rekomendowane odpowiedzi

 

 

ze 1 obraz to więcej niż 1000 slow, to książka zawiera ogromna wiedzę dla każdego
Cieszymy się . że jest wielu nabywców co to rozumieją. Napisany krótki tekst dla tych co nie mają czasu czytać długo :thumbsup:  :clap:

Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.
Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.

https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • Odpowiedzi 121
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Mnie tam pasuje taki przekaz.

Bo to trzeba zobaczyć, aby zrozumieć, owszem niektóre rzeczy trzeba napisać np. ilość soli , tabele itd. Ale trudno opisać jak ma coś wyglądać, a jeszcze trudniej tak to opisać, aby inni to jednakowo zrozumieli.

ja jak robię protokoły, zamieszczam tez wiele zdjęć, może dzięki temu nikt nie dyskutuje później ze mną i przy kolejnej kontroli wszystko jest jaz prawidłowo zrobione.

Kto pyta, jest głupcem pięć minut; kto nie pyta, pozostaje nim na całe życie. ..... Nie bój się pytać o radę – lepiej zapytać i zrobić coś dobrze. ....

Albert Einstein

自製煙熏肉

Zanim zadasz pytanie, zajrzyj do filmów szkoleniowych, w przystępny sposób prawdopodobnie odpowiedzą na Twoje pytanie :)

Filmowa Akademia Wędzarniczej Braci ( https://wedlinydomow...arniczej-braci/) lub bezpośrednio z naszego kanału na YouTube Wędzarnicza Brać : https://www.youtube....w_as=subscriber

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 6 miesięcy temu...

 

 

Jak mogę zamówić książkę?
 https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/17569-atlas-rozbioru-półtuszy-wieprzowej-krok-po-kroku/?p=675402 

Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.
Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.

https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 5 tygodni później...
  • 11 miesięcy temu...

 

 

Gratulacje i też jestem zainteresowany zakupem

 https://wedlinydomow...tlas-rozbioru-półtuszy-wieprzowej-krok-po-kroku/?p=675402  

Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.
Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.

https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

 

 

Jest jeszcze dostępna książka?
 

 https://wedlinydomow...tlas-rozbioru-półtuszy-wieprzowej-krok-po-kroku/?p=675402 

Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.
Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.

https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Proszę tutaj podać adres wysyłkowy, gdyż link z mailingu prowadzi do tego tematu. Adres umieszczę w pierwszym poście.

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 11 miesięcy temu...
Witam Czy istnieje możliwość zakupu tej książki i czy wysyłacie ją za granicę do Niemiec?

Tutaj pisz: https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/17569-atlas-rozbioru-p%C3%B3%C5%82tuszy-wieprzowej-krok-po-kroku/page-2

lub do Muskiego na priv (symbol koperty na górze ekranu po prawo)

Edytowane przez wróbel75

Małe złodziejaszki wieszacie, wielkim - nisko się kłaniacie
M.Rej


Popieram: https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10446-konto-kpp-konto-pomocy-stronie/?p=401216

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

 

 

Czy istnieje możliwość zakupu tej książki
Tak , sprawdzimy koszt przesyłki do Niemiec  

Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.
Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.

https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach


×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.