Muski Opublikowano 29 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij #101 Opublikowano 29 Maja 2020 ze 1 obraz to więcej niż 1000 slow, to książka zawiera ogromna wiedzę dla każdego Cieszymy się . że jest wielu nabywców co to rozumieją. Napisany krótki tekst dla tych co nie mają czasu czytać długo Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOSHIBA Opublikowano 29 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij #102 Opublikowano 29 Maja 2020 Mnie tam pasuje taki przekaz.Bo to trzeba zobaczyć, aby zrozumieć, owszem niektóre rzeczy trzeba napisać np. ilość soli , tabele itd. Ale trudno opisać jak ma coś wyglądać, a jeszcze trudniej tak to opisać, aby inni to jednakowo zrozumieli.ja jak robię protokoły, zamieszczam tez wiele zdjęć, może dzięki temu nikt nie dyskutuje później ze mną i przy kolejnej kontroli wszystko jest jaz prawidłowo zrobione. Kto pyta, jest głupcem pięć minut; kto nie pyta, pozostaje nim na całe życie. ..... Nie bój się pytać o radę – lepiej zapytać i zrobić coś dobrze. .... Albert Einstein 自製煙熏肉 Zanim zadasz pytanie, zajrzyj do filmów szkoleniowych, w przystępny sposób prawdopodobnie odpowiedzą na Twoje pytanie Filmowa Akademia Wędzarniczej Braci ( https://wedlinydomow...arniczej-braci/) lub bezpośrednio z naszego kanału na YouTube Wędzarnicza Brać : https://www.youtube....w_as=subscriber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damnes82 Opublikowano 15 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij #103 Opublikowano 15 Grudnia 2020 Witam!Jak mogę zamówić książkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 15 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij #104 Opublikowano 15 Grudnia 2020 Jak mogę zamówić książkę? https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/17569-atlas-rozbioru-półtuszy-wieprzowej-krok-po-kroku/?p=675402 Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 14 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij #105 Opublikowano 14 Stycznia 2021 Proszę o kontakt osobę, która dokonała przelewu na zakup książki z miejscowości SKOŚNA 43-374 BUCZKOWICE. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11022-kpps-czyli-klub-przyjaci%C3%B3%C5%82-pana-s/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby7074 Opublikowano 14 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij #106 Opublikowano 14 Stycznia 2021 O kurde myślałem że to ja pochrzaniłem sprawę,poczekamy-nadchodzi dzień Dziadka i Babci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby7074 Opublikowano 20 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij #107 Opublikowano 20 Stycznia 2021 Już mam i studiuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grześ Załęski Opublikowano 6 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij #108 Opublikowano 6 Stycznia 2022 Gratulacje i też jestem zainteresowany zakupem Grześ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 6 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij #109 Opublikowano 6 Stycznia 2022 Gratulacje i też jestem zainteresowany zakupem Bardzo dobra decyzja, ta pozycja to podstawa jak się zapoznasz z wiedzą w niej zawarta to zrozumiesz co mam na myśli. Napisz na PW do kolegów Muskiego lub Bagno to wszystko ustalicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 6 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij #110 Opublikowano 6 Stycznia 2022 Gratulacje i też jestem zainteresowany zakupem https://wedlinydomow...tlas-rozbioru-półtuszy-wieprzowej-krok-po-kroku/?p=675402 Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafarz Opublikowano 6 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij #111 Opublikowano 6 Stycznia 2022 Jest jeszcze dostępna książka?Na stronie swojski wyrób już nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 6 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij #112 Opublikowano 6 Stycznia 2022 Jest jeszcze dostępna książka? https://wedlinydomow...tlas-rozbioru-półtuszy-wieprzowej-krok-po-kroku/?p=675402 Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 6 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij #113 Opublikowano 6 Stycznia 2022 Jest jeszcze dostępna książka? U autorów pozycja jest dostępna. Zapraszamy do zakupu. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11022-kpps-czyli-klub-przyjaci%C3%B3%C5%82-pana-s/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 6 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij #114 Opublikowano 6 Stycznia 2022 Proszę tutaj podać adres wysyłkowy, gdyż link z mailingu prowadzi do tego tematu. Adres umieszczę w pierwszym poście. „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obelixxxxx Opublikowano 14 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij #115 Opublikowano 14 Grudnia 2022 WitamCzy istnieje możliwość zakupu tej książki i czy wysyłacie ją za granicę do Niemiec? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wróbel75 Opublikowano 14 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij #116 Opublikowano 14 Grudnia 2022 (edytowane) Witam Czy istnieje możliwość zakupu tej książki i czy wysyłacie ją za granicę do Niemiec?Tutaj pisz: https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/17569-atlas-rozbioru-p%C3%B3%C5%82tuszy-wieprzowej-krok-po-kroku/page-2lub do Muskiego na priv (symbol koperty na górze ekranu po prawo) Edytowane 14 Grudnia 2022 przez wróbel75 Małe złodziejaszki wieszacie, wielkim - nisko się kłaniacieM.RejPopieram: https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10446-konto-kpp-konto-pomocy-stronie/?p=401216 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 14 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij #117 Opublikowano 14 Grudnia 2022 Czy istnieje możliwość zakupu tej książki Tak , sprawdzimy koszt przesyłki do Niemiec Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 14 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij #118 Opublikowano 14 Grudnia 2022 Wysyłka do Niemiec jest możliwa.Paczka priorytetowa 60zł. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11022-kpps-czyli-klub-przyjaci%C3%B3%C5%82-pana-s/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obelixxxxx Opublikowano 14 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij #119 Opublikowano 14 Grudnia 2022 Czyli prawie 2 książka za wysyłkę ,zrobię to przez syna ,co mieszka w Warszawie:)Dzięki za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeko Opublikowano 16 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij #120 Opublikowano 16 Grudnia 2022 Czołem Braci,Zrobiłem przelew za książkę i koszt wysyłki. Gdzie mam podać dane i adres do wysyłki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 16 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij #121 Opublikowano 16 Grudnia 2022 Czołem Braci, Zrobiłem przelew za książkę i koszt wysyłki. Gdzie mam podać dane i adres do wysyłki? Napisz na PW do Muskiego lub Bagno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 16 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij #122 Opublikowano 16 Grudnia 2022 @tomekoPieniądze już na koncie.Proszę o informację na adres e-mail friday@buziaczek.pl https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11022-kpps-czyli-klub-przyjaci%C3%B3%C5%82-pana-s/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi