Mam zaszczyt przedstawić Państwu dzisiaj pierwszą, tematyczną książkę z rekomendacją Wędzarniczej Braci, której autorami są Koledzy: Bagno i Muski.
Książka nosi tytuł: "Rozbiór półtuszy wieprzowej krok po kroku".
Mam nadzieję, że będzie wielu chętnych do nabycia tej pozycji, która na pewno pomoże w trudnym dla początkujących (i nie tylko), rozbiorze półtuszy wieprzowej.
Zapraszam do zapoznania się z okładką, spisem treści i fragmentami atlasu.
Atlas rozbioru_okladka_przod_katalog.jpg 57,3 KB
123 Ilość pobrań
Atlas rozbioru_okladka_tyl_katalog.jpg 25,41 KB
73 Ilość pobrań
spis01.jpg 50,02 KB
83 Ilość pobrań
spis02.jpg 57,16 KB
64 Ilość pobrań
IMG_20200205_112908.jpg 62,49 KB
89 Ilość pobrań
IMG_20200205_112927.jpg 63,28 KB
62 Ilość pobrań
r004 001.jpg 74,01 KB
75 Ilość pobrań
r006 001.jpg 58,5 KB
75 Ilość pobrań
O dostępności książki, sposobie jej zakupu oraz wszelkich kwestiach z tym związanymi, opowiedzą już tutaj sami autorzy.
Wielkie gratulacje.
Użytkownik Maxell edytował ten post 05 lut 2020 - 13:51