Muski Opublikowano 8 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij #126 Opublikowano 8 Lipca 2020 To ja poproszę jedną z autografem Wpłate dokonujemy na : https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/17105-album-rozbiór-półtuszy-wieprzowej-krok-po-kroku-cena-i-wysyłka/?p=662923 Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek53 Opublikowano 8 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij #127 Opublikowano 8 Lipca 2020 Też poproszę i jedną sztukę z autografen Wpłata poszła Jacek53 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioro Opublikowano 14 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij #128 Opublikowano 14 Grudnia 2020 poproszę o 2 szt z autografami ile mam wpłacić za książki i przesyłkę?pioro My brain: it's my second favorite organ /Woody Allen/But what was the first Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 14 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij #129 Opublikowano 14 Grudnia 2020 (edytowane) poproszę o 2 szt z autografamiMasz tutaj wszystkie dane https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/17569-atlas-rozbioru-półtuszy-wieprzowej-krok-po-kroku/?p=675402 Do końca roku promocja świąteczna Atlas =,70 zł Na PW proszę do mnie lub Andrzeja kogo wpisać w dedykacji Edytowane 14 Grudnia 2020 przez Muski Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyszek65 Opublikowano 1 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij #130 Opublikowano 1 Lutego 2021 Witam ...czy ksiażka jest jeszcze dostępna do zakupienia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 1 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij #131 Opublikowano 1 Lutego 2021 ...czy ksiażka jest jeszcze dostępna do zakupienia ? Tak oczywiście podaję linka do wszystkich namiarów https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/17569-atlas-rozbioru-półtuszy-wieprzowej-krok-po-kroku/?p=675402 Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi