electra Opublikowano 25 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij #26 Opublikowano 25 Lutego 2020 surowej surowa to chyba eskimosi z wieloryba Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 25 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij #27 Opublikowano 25 Lutego 2020 Uwielbiam zaś wątróbkę cielęcą - jest prawie słodka i jem ją również na surowo... Wątróbkę lubię pod każdą postacią.Ostanio kupiłam cielęcą i dodałam do pasztetu, dla mnie jest za słodka i za bardzo maziowata, no ale to kwiestia gustu.Najbardziej mi smakuję wieprzowa, lekko krwista...oczywiście z cebulką. Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakoszek Opublikowano 29 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij #28 Opublikowano 29 Lutego 2020 Wątróbkę drobiową siekamy nożem na miazgę, kawałki suchej bułki moczymy w mleku i odciskamy, dodajemy do wątróbki i mieszamy. Dodajemy posiekaną zieloną pietruszkę, sól, pieprz jak mamy to trochę tego co się wytopiło z pieczeni. Taką masą możemy nadziewać drób lub upiec w foremce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beatag Opublikowano 29 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij #29 Opublikowano 29 Lutego 2020 (edytowane) Spróbujcie takiej https://www.doradcasmaku.pl/przepis-doradca-smaku-xi-watrobka-gesia-z-jablkami-odc-2Coś się nie otwiera-moze teraz https://www.doradcasmaku.pl/przepisy-polecane-na-watrobka+z+gesi+z+chalka Edytowane 1 Marca 2020 przez chudziak Cytuj beata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.