quadro555 Opublikowano 12 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij #26 Opublikowano 12 Maja 2020 Peklowanie w zasadzie też w dość niskiej temperaturze tzn. ok. 5 0C w chłodziarce. 4-6*C to temperatura optymalna przy długim peklowaniu. Tu nikt cię za to nie będzie krytykował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepuś Opublikowano 12 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij #27 Opublikowano 12 Maja 2020 Fajny ten rostbef . Muszę się zebrać w sobie i zrobić coś wołowego na próbę . Jeszcze nigdy nie robiłem wołowiny. Cytuj Pozdrawiam Piotr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 13 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij #28 Opublikowano 13 Maja 2020 @Pepuś, probuj warto Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert N Opublikowano 1 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #29 Opublikowano 1 Czerwca 2020 A oto antrykot.W strukturze i smaku niewiele różny od rostbefu. Może trochę lepszy, ale chyba bardziej to zależy od konkretnej sztuki. Bardzo mi smakuje i polecam .[Dodano: 01 cze 2020 - 14:59]Przy okazji: bardzo dobrze w tym samym procesie wędzenia udają się serki typu włoskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irekfin Opublikowano 24 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij #30 Opublikowano 24 Czerwca 2020 witam, To jest serek typu Włoskiego z Lidla?Czy może jakiś inny?U nas te z Lidla nie do zdobycia. i_f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 24 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij #31 Opublikowano 24 Czerwca 2020 Czy może jakiś inny? Serki typu włoskiego z Sierpca Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.