Skocz do zawartości

Album "Rozbiór półtuszy wieprzowej, krok po kroku" - cena i wysyłka


Maxell

Rekomendowane odpowiedzi

Na prośbę autora opracowania, dla ułatwienia, podaję informacje dotyczące ceny oraz wysyłki tej książki.

 

Osoby pragnące zakupić książkę "Rozbiór półtuszy wieprzowej krok po kroku":

 

Dane do przelewu:

       Piątek Regina
       Łazy 7
       06-212 Krasnosielc

Nr konta   12 8917 0001 0002 5234 3000 0010 BS Krasnosielc

W miejscu opisu : książka + nick z forum .


Cena  80 zł. + koszty przesyłki.

Książki wysyłane są w kopercie bąbelkowej.

 

Przesyłka : Poczta Polska:

 

list zwykły - 6,30 zł

list polecony - 15,60 zł

paczka - 13,10 - 16,00 zł - patrz cennik.

 

Paczkomat Inpost  - 12,99 zł.

 

Przesyłki i wpłaty zagraniczne należy uzgodnić z autorami.

 

Mile widziane wpłaty na utrzymanie strony.

 

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 1 miesiąc temu...

Dla przypomnienia - Wszystkim Chętnym  :D

Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.
Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.

https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 1 miesiąc temu...

Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.
Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.

https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 3 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...

 

 

Czy zakup książki jest jeszcze aktualny?
Tak jak najbardziej  :thumbsup:  

Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.
Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.

https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Padła propozycja, by w miejsce niefortunnych nagród z pierwszego losowania, (osobom, które zostały laureatami konkursu, jednak do tej pory nie otrzymały obiecanych tasaków), w ich miejsce przesłać albumy z dedykacjami. Proszę zatem autorów książki o przygotowanie trzech egzemplarzy z dedykacjami, podanie mi kwoty książek i wysyłki, a ja podeślę na PW adresy wysyłkowe. Z góry dzięki.

Osoby pokrzywdzone, to zdobywcy IV, V i VI miejsca, Koledzy: 1Kornik, Krystian Butrym i JaGra.

Edytowane przez Maxell

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

 

 

1Kornik, Krystian Butrym i JaGra.
  Proszę kolegów o podanie danych do wysyłki i do dedykacji , na PW do mnie lub  Bagno  :thumbsup:

Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.
Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.

https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

 

 

ponieważ posiadam już album z dedykacją to proszę o przekazanie tego albumu na konto KPP pozdrawiam 1kornik

Będę musiał coś wykombinować, aby zatrzeć ślady po niefortunnej transakcji z tasakami.

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

 

 

jeszcze możliwość dokonania zakupu tej pozycji?
Tak oczywiście 

Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.
Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.

https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 3 tygodnie później...

W dalszym ciągu zachęcam Państwa do zakupu tego unikalnego atlasu. Zaręczam, że będzie bardzo pomocny w domowym rozbiorze tuszy i elementów wieprzowych.

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 5 tygodni później...

Polecam książkę bardzo pomocna przy rozbiorze domowym, książka świetnie wydana przejrzysta dokładnie opisana,po prostu pozycja obowiązkowa w swoich zbiorach  :thumbsup::clap:

„Dopóki nie uczynisz nieświadomego – świadomym, będzie ono kierowało Twoim życiem, a Ty będziesz nazywał to przeznaczeniem“

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

 

 

pozycja obowiązkowa w swoich zbiorach 
Krystek - po to powstała :clap:   :thumbsup:  dziękujemy za uznanie  :D  

Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.
Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.

https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

 

 

po prostu pozycja obowiązkowa w swoich zbiorach 

Dostałam info, że już (wreszcie) dotarła do USA. Ciekawe, jak zostanie oceniona  :hmm:  

Pozdrawiam,

EAnna

 

 

Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne.

EAnna

"Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy."

Arystoteles

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 3 miesiące temu...

 

 

Czy jest jeszcze możliwość zakupu albumu?
Tak oczywiście - w pierwszym poście masz dane do przelewu - i kontaktowe do wysyłki  

Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.
Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.

https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.