Skocz do zawartości

Wędliny domowe - forum korzysta z plików cookies. Więcej informacji znajdziesz na stronie: Polityka prywatności. W celu usunięcia tej wiadomości kliknij:    Akceptuję użycie plików cookies

Witaj na forum Wędzarniczej Braci


Logowanie » 

Rejestracja
Na naszym forum, tak jak na większości innych, musisz się zarejestrować by móc korzystać z wszystkich funkcji dostępnych dla użytkowników.

To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.

Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.

Zachęcamy do rejestracji!!!
 

Zdjęcie

Odcinek 4. Wykrawanie, obróbka i klasyfikacja elementów część 2:


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
Brak odpowiedzi do tego tematu

#1 Maxell

Maxell

    Uzależniony od forum

  • Moderatorzy
  • 29820 postów
  • MiejscowośćBełchatów

Napisano 11 kwi 2020 - 16:38

Kanał na YT: Wędzarnicza Brać. https://www.youtube....TdjDgSSQ/videos


 

 

 

 

Odcinek 4. Wykrawanie, obróbka i klasyfikacja elementów część 2:

 

 

Opis filmu:

Film przedstawia wykrawanie łopatki na dwa sposoby, wykrawanie biodrówki, podział szynki na poszczególne mięśnie, sposób skórowania szynki i pełną klasyfikację każdego jej mięśnia.


Użytkownik Maxell edytował ten post 23 kwi 2020 - 20:50





Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych