Maxell Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 11 Kwietnia 2020 (edytowane) Kanał na YT: Wędzarnicza Brać. https://www.youtube.com/channel/UCDP3WM-FZUGCdePTdjDgSSQ/videos Odcinek 3. Peklowanie na mokro - metoda Szczepana: Opis filmu:Omówienie jednej z metod peklowania na mokro. Wskazanie różnic w gotowym wyrobie i wskazówki korzystania z takiego schematu przygotowania surowców. Edytowane 8 Marca 2021 przez Maxell Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bergmon Opublikowano 20 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 20 Lutego 2023 czy jest możliwe użycie cukru trzcinowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 21 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 21 Lutego 2023 Tak Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bergmon Opublikowano 21 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 21 Lutego 2023 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bergmon Opublikowano 21 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 21 Lutego 2023 żle sformułowane pytanie : czy ma sens używanie cukru trzcinowego zamiast z buraków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 25 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij #6 Opublikowano 25 Lutego 2023 czy ma sens używanie cukru trzcinowego zamiast z buraków? Jeśli weźmiemy czynnik ekonomiczny to nie ma sensu. Chyba, że chodzi o jedną łyżeczkę.Jeśli chodzi o skład chemiczny to różnica jest prawie żadna gdyż obydwa cukry składają się z tych samych substancji ( glukozy i fruktozy). Wybór należy do ciebie. Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11022-kpps-czyli-klub-przyjaci%C3%B3%C5%82-pana-s/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bergmon Opublikowano 25 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij #7 Opublikowano 25 Lutego 2023 Dzięki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.