Maxell Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 11 Kwietnia 2020 (edytowane) Kanał na YT: Wędzarnicza Brać. https://www.youtube.com/channel/UCDP3WM-FZUGCdePTdjDgSSQ/videos Odcinek 2. Sznurowanie baleronów i szynek: Opis filmu:Tradycyjne przygotowanie baleronu. Sposoby sznurowania różnej wielkości szynek. Edytowane 8 Marca 2021 przez Maxell Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek123123 Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 20 Kwietnia 2020 dla mnie super dopiero zaczynam przygodę z wędlinami i kiełbasami a z tego materiału wiele się nauczę ale brakuje mi tylko jednej żeczy pokazania na końcu jak wygląda gotowy produkt po wędzeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 20 Kwietnia 2020 (edytowane) Ejże. To jest wykład 5, a odcinek filmu 2. Wejdź tutaj i masz wszystko https://wedlinydomowe.pl/forum/forum/233-filmowa-akademia-w%C4%99dzarniczej-braci/ Tutaj podsyłam link do prezentacji: https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/17160-odcinek-5-obr%C3%B3bka-termiczna-i-prezentacja-wyrob%C3%B3w/ Edytowane 20 Kwietnia 2020 przez Maxell Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.