Maxell Posted April 12, 2020 Report Share #1 Posted April 12, 2020 (edited) Kanał na YT: Wędzarnicza Brać. https://www.youtube.com/channel/UCDP3WM-FZUGCdePTdjDgSSQ/videos Odcinek 3. Rozdrabnianie i mieszanie: Opis filmu:Rozdrabnianie surowców na kiełbasy grube. Sposób postępowania dla uzyskania kleju o odpowiedniej jakości, łączenie poszczególnych klas mięs i przyprawianie. Edited March 8, 2021 by Maxell Quote „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Link to comment https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/17163-odcinek-3-rozdrabnianie-i-mieszanie/ Share on other sites More sharing options...
beeyhivve Posted April 27, 2020 Report Share #2 Posted April 27, 2020 Dzień dobry,chciałam zapytać, czy ktoś wie, jak dobrać ilość, a dokładnie jak przeliczać ilość dodatku NaN02 do produkcji kiełbasy?? Wiedza potrzebna mi jest do pracy magisterskiej, ponieważ będę wytwarzać własną kiełbasę Quote Link to comment https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/17163-odcinek-3-rozdrabnianie-i-mieszanie/#findComment-665002 Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.