Maxell Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 12 Kwietnia 2020 (edytowane) Kanał na YT: Wędzarnicza Brać. https://www.youtube.com/channel/UCDP3WM-FZUGCdePTdjDgSSQ/videos Odcinek 3. Rozdrabnianie i mieszanie: Opis filmu:Rozdrabnianie surowców na kiełbasy grube. Sposób postępowania dla uzyskania kleju o odpowiedniej jakości, łączenie poszczególnych klas mięs i przyprawianie. Edytowane 8 Marca 2021 przez Maxell Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beeyhivve Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Dzień dobry,chciałam zapytać, czy ktoś wie, jak dobrać ilość, a dokładnie jak przeliczać ilość dodatku NaN02 do produkcji kiełbasy?? Wiedza potrzebna mi jest do pracy magisterskiej, ponieważ będę wytwarzać własną kiełbasę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.