Maxell Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 12 Kwietnia 2020 (edytowane) Kanał na YT: Wędzarnicza Brać. https://www.youtube.com/channel/UCDP3WM-FZUGCdePTdjDgSSQ/videos Odcinek 7. Kabanosy - mieszanie, nadziewanie, odkręcanie: Opis filmu:Cały przebieg procesu produkcji kabanosów wieprzowych. Rozdrabnianie surowców, zasady mieszania, przyprawianie, nadziewanie w jelita baranie i kolagenowe, dzielenie na mniejsze odcinki poprzez odkręcanie oraz układanie w zwoje. Edytowane 8 Marca 2021 przez Maxell Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Problemik Opublikowano 22 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 22 Grudnia 2020 witam,jakie mięso i przyprawy stosujecie ? Jestem początkujący, zrobiłem dopiero partie kiełbasy i będę przykładał się do waszych pysznie wyglądających kabanosów. Pozdrawiam Andrzej Kłopotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 22 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 22 Grudnia 2020 witam,jakie mięso i przyprawy stosujecie ? Jestem początkujący, zrobiłem dopiero partie kiełbasy i będę przykładał się do waszych pysznie wyglądających kabanosów. Pozdrawiam Andrzej Kłopotekhttps://wedlinydomowe.pl/kielbasy/trwale-pieczone-lub-parzone/1787-kabanosy Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.