Maxell Posted April 12, 2020 Report Share #1 Posted April 12, 2020 (edited) Kanał na YT: Wędzarnicza Brać. https://www.youtube.com/channel/UCDP3WM-FZUGCdePTdjDgSSQ/videos Odcinek 5. Kaszanki: Opis filmu:Sposób wyrobu kaszanki z użyciem krwi suszonej. Dodawanie kaszy, przyprawianie, nadziewanie w jelita naturalne, parzenie, studzenie. Edited March 8, 2021 by Maxell Quote „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Link to comment https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/17177-odcinek-5-kaszanki/ Share on other sites More sharing options...
Maxell Posted April 26, 2020 Author Report Share #2 Posted April 26, 2020 Andrzeju, jeden z naszych widzów wychwycił małe przejęzyczenie do jakiego doszło w trakcie omawiania dodatku suszonej krwi. Podano, że na 10 kg wsadu daje się 15 do 20 g suszonej krwi. Sprostuj tutaj temat. Ja wyjaśniłem przejęzyczeniem spowodowanym tremą "filmową". Quote „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Link to comment https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/17177-odcinek-5-kaszanki/#findComment-664791 Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.