Maxell Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 12 Kwietnia 2020 (edytowane) Kanał na YT: Wędzarnicza Brać. https://www.youtube.com/channel/UCDP3WM-FZUGCdePTdjDgSSQ/videos Odcinek 7. Pasztet wieprzowo-drobiowy: Opis filmu:Film przedstawia pozyskiwanie mięsa drobiowego, dobór surowców i ich rozdrabnianie. Opisuje również sposób przyprawiana i mieszania, napełniania słoików, które poddane zostają procesowi tyndalizacji. Edytowane 8 Marca 2021 przez Maxell Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz7 Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 15 Kwietnia 2020 W jakim celu mieli się surowce 3 razy,skoro i tak jest wszystko na końcu blendowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Andrzeju, proszę o link do tabeli pasteryzacji o którym mówisz w końcówce filmu. Jest kilka próśb o podanie. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.