Skocz do zawartości

Wędliny domowe - forum korzysta z plików cookies. Więcej informacji znajdziesz na stronie: Polityka prywatności. W celu usunięcia tej wiadomości kliknij:    Akceptuję użycie plików cookies

Witaj na forum Wędzarniczej Braci


Logowanie » 

Rejestracja
Na naszym forum, tak jak na większości innych, musisz się zarejestrować by móc korzystać z wszystkich funkcji dostępnych dla użytkowników.

To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.

Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.

Zachęcamy do rejestracji!!!
 

Zdjęcie

Odcinek 7. Pasztet wieprzowo-drobiowy:


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 Maxell

Maxell

    Uzależniony od forum

  • Moderatorzy
  • 29868 postów
  • MiejscowośćBełchatów

Napisano 12 kwi 2020 - 19:18

Kanał na YT: Wędzarnicza Brać.  https://www.youtube....TdjDgSSQ/videos

 

 

Odcinek 7. Pasztet wieprzowo-drobiowy:

 

 

Opis filmu:

Film przedstawia pozyskiwanie mięsa drobiowego, dobór surowców i ich rozdrabnianie. Opisuje również sposób przyprawiana i mieszania, napełniania słoików, które poddane zostają procesowi tyndalizacji.

 


Użytkownik Maxell edytował ten post 26 kwi 2020 - 11:24


#2 Mariusz7

Mariusz7

    Stały bywalec

  • Użytkownicy
  • 310 postów
  • MiejscowośćLegnica

Napisano 15 kwi 2020 - 14:08

W jakim celu mieli się surowce 3 razy,skoro i tak jest wszystko na końcu blendowane?

#3 Maxell

Maxell

    Uzależniony od forum

  • Moderatorzy
  • 29868 postów
  • MiejscowośćBełchatów

Napisano 22 kwi 2020 - 08:53

Andrzeju, proszę o link do tabeli pasteryzacji o którym mówisz w końcówce filmu. Jest kilka próśb o podanie.






Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych