Skocz do zawartości

Standaryzacja naszych wyrobów dla początkujących


Kazik55

Rekomendowane odpowiedzi

Tak siedzę, siedzę  no i chyba myślę, a ponadto jestem zbyt leniwy aby biegać po cały forum i wyszukiwać dany przepis, dlatego też proponuję założy temat standaryzacja naszych wyrobów dla początkujących lub podobny. W tym temacie była by ograniczona ilość przepisów redagowanych przez naszych wspaniałych technologów bez możliwości komentarza.

Drugi otwarty z naszymi komentarzami.

www.ratownicy.org
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Proszę zatem, abyście wszyscy podali w tym temacie link do wyrobu, który Waszym zdaniem powinniśmy podawać początkującemu, który rozpoczyna przygodę z masarstwem domowym:

 

1. Kiełbasa cienka.

2. Kiełbasa gruba.

3. kabanosy.

4. Kaszanka.

5. Pasztetowa.

6. Salceson.

7. Wędzonki:

- szynka,

- baleron,

- boczek,

- polędwica,

- poledwiczka.

 

Na razie tyle. W tym temacie wrzucimy przepisy (każdy w nowym poście), aby łatwiej podawać linki osobom szukającym pierwszych receptur.

Temat zostanie zamknięty, a do ewentualnych komentarzy, otworzymy drugi, dodając w nazwie - komentarze.

Bardzo proszę o podawanie swoich propozycji.

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Pozdrawiam Halusia

"idę wolno, ale nie cofam się nigdy"

http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.