Skocz do zawartości

Ankieta dotycząca Waszych propozycji odnośnie projektu wędzarni


Maxell

Rekomendowane odpowiedzi

Nasz Kolega Janusz_p opracował w specjalistycznym programie ankietę dotyczącą Waszych propozycji odnośnie  budowy i wyposażenia wzorcowej wędzarni.
Ankieta znajduje się pod linkiem: 
 
 
Bardzo proszę o wypełnienie ankiety, której wyniki będą wiodące dla opracowania dokumentacji wzorcowej wędzarni Wędzarniczej BraciR
Jeśli chcielibyście poszerzyć zakres pytań, proszę wpisywać je w osobnych postach tego tematu.
 
 

 

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Brakuje wysokości komory -jest tylko wysokość wędzarni

Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.
Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.

https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Już dopisałem. Podawajcie swoje propozycje, jakie jeszcze pytania powinniśmy zamieścić w ankiecie.

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Wiecej szczegółów o palenisku i zimnym dymieniu , czy prowadnice powinny mieć wgłąbienia - na drążki, czy drzwiczki powinny  mieć  otwarcie na pełną szerokość komory, coś o izolacji ścian czy też ściankach dwuwarstwowych

Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.
Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.

https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

 

 

.bo "IDEAL" nie istnieje, jest tylko wedlug mnie optymum.   Ps.  ......z tego powodu nie zabieram glosu 
Olek - chodzi właśnie o optimum - i jeśli możesz i masz wiedzę zabierz głos  :thumbsup: . Jeśli -tylko  będzie np 30-40 pytań podstawowych to wyczerpią niepewności .Jak podobnych odpowiedzi będzie 75% lub więcej to masz optimum - co nie znaczy ,że tak musisz  a możesz i tak jest wygodnie i dość dobrze  :D ( jak nie chcesz słowa najkorzystniej) :D

Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.
Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.

https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 2 tygodnie później...

Proszę o wypełnianie ankiety, gdyż w temacie jakby ucichło. Do tej chwili ankietę wypełniło 55 osób.

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 2 tygodnie później...

Na dzień dzisiejszy ankietę wypełniły 83 osoby. Bardzo proszę, by poświęcić kilka minut i zapoznać się z naszą ankietą. Jej wyniki mogą przynieść naprawdę pozytywne efekty wszystkim, którzy chcą budować lub modernizować swoje wędzarnie.

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 1 miesiąc temu...

Jeśli ktoś nie wypełnił jeszcze ankiety, to ma na to czas do wtorku. W środę ankieta zostanie zamknięta, a jej wyniki przedstawię na forum.

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.