Maxell Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Nasz Kolega Janusz_p opracował w specjalistycznym programie ankietę dotyczącą Waszych propozycji odnośnie budowy i wyposażenia wzorcowej wędzarni.Ankieta znajduje się pod linkiem: https://www.interankiety.pl/f/lP0al6aW Bardzo proszę o wypełnienie ankiety, której wyniki będą wiodące dla opracowania dokumentacji wzorcowej wędzarni Wędzarniczej BraciRJeśli chcielibyście poszerzyć zakres pytań, proszę wpisywać je w osobnych postach tego tematu. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezar Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Ankieta wypełniona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Brakuje wysokości komory -jest tylko wysokość wędzarni Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Już dopisałem. Podawajcie swoje propozycje, jakie jeszcze pytania powinniśmy zamieścić w ankiecie. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Wysłane! Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij #6 Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Wiecej szczegółów o palenisku i zimnym dymieniu , czy prowadnice powinny mieć wgłąbienia - na drążki, czy drzwiczki powinny mieć otwarcie na pełną szerokość komory, coś o izolacji ścian czy też ściankach dwuwarstwowych Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #7 Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Podawajcie konkretne propozycje pytań. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #8 Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Sprawdźcie pytania i napiszcie, co jeszcze Waszym zdaniem, powinno zostać ujęte. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olek.P Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij #9 Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Nie wiem w jakim celu jest ta ankieta robiona ??Jesli szukania idealnej wedzarni,to takiego czegos sie nie znajdzie.......bo "IDEAL" nie istnieje, jest tylko wedlug mnie optymum. Ps. ......z tego powodu nie zabieram glosu Cytuj pozdrowienia Olek.P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij #10 Opublikowano 30 Kwietnia 2020 .bo "IDEAL" nie istnieje, jest tylko wedlug mnie optymum. Ps. ......z tego powodu nie zabieram glosu Olek - chodzi właśnie o optimum - i jeśli możesz i masz wiedzę zabierz głos . Jeśli -tylko będzie np 30-40 pytań podstawowych to wyczerpią niepewności .Jak podobnych odpowiedzi będzie 75% lub więcej to masz optimum - co nie znaczy ,że tak musisz a możesz i tak jest wygodnie i dość dobrze ( jak nie chcesz słowa najkorzystniej) Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fikaz Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij #11 Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Wysłane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #12 Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Ps. ......z tego powodu nie zabieram glosu :thumbsup: Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biedronek Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij #13 Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Już tez ja wysłałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alinka Opublikowano 1 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij #14 Opublikowano 1 Maja 2020 Ankieta wysłana Wg mnie ważnymi parametremi są też- szerokość drzwi wędzarni, co by nie tańcować z kijami- wysokość paleniska (7, 8 czy może więcej warstw cegieł) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 12 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #15 Opublikowano 12 Maja 2020 Proszę o wypełnianie ankiety, gdyż w temacie jakby ucichło. Do tej chwili ankietę wypełniło 55 osób. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkawroc Opublikowano 12 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij #16 Opublikowano 12 Maja 2020 poszło Cytuj dobre żarcie -to jest to!!! tel.608215213 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 25 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #17 Opublikowano 25 Maja 2020 Na dzień dzisiejszy ankietę wypełniły 83 osoby. Bardzo proszę, by poświęcić kilka minut i zapoznać się z naszą ankietą. Jej wyniki mogą przynieść naprawdę pozytywne efekty wszystkim, którzy chcą budować lub modernizować swoje wędzarnie. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j_s Opublikowano 25 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij #18 Opublikowano 25 Maja 2020 Można zrobić już na samym początku pytań, rozgraniczenie pomiędzy wędzarnią opalaną tradycyjnie i elektryczną . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziezielony Opublikowano 2 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij #19 Opublikowano 2 Czerwca 2020 SiBaski, dobra Robota...wypełnione, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 3 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #20 Opublikowano 3 Lipca 2020 Jeśli ktoś nie wypełnił jeszcze ankiety, to ma na to czas do wtorku. W środę ankieta zostanie zamknięta, a jej wyniki przedstawię na forum. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witt Opublikowano 3 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij #21 Opublikowano 3 Lipca 2020 Wysłane Cytuj Przywileje kilku ludzi nie czynią ogólnego prawa.- Wincenty Kadłubek Dokarmianie forumowego prosiaczka za FREE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.