Skocz do zawartości

Wędliny domowe - forum korzysta z plików cookies. Więcej informacji znajdziesz na stronie: Polityka prywatności. W celu usunięcia tej wiadomości kliknij:    Akceptuję użycie plików cookies

Witaj na forum Wędzarniczej Braci


Logowanie » 

Rejestracja
Na naszym forum, tak jak na większości innych, musisz się zarejestrować by móc korzystać z wszystkich funkcji dostępnych dla użytkowników.

To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.

Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.

Zachęcamy do rejestracji!!!
 

Zdjęcie

Parówki z indyka wg El Komendante


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
20 odpowiedzi w tym temacie

#21 El komendante

El komendante

    Stały bywalec

  • Użytkownicy
  • 262 postów
  • MiejscowośćWyspa Uznam

Napisano 22 maj 2020 - 19:37

 

A jak oceniasz konsystencję parówek?

Czy są zbyt twarde i mało soczyste? 

 

Witam,

Twardość jest dobra, mogłyby być odrobinę bardziej soczyste.

Wydaje mi się że, przy dość sporej zawartości mięsa z indyka, które jest z natury suche można spróbować podnieść zawartość lodu to 25%.

Niedługo drugie podejście, z pierwszej produkcji niewiele już zostało.

 

Pozdrawiam.






Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych