szym781 Opublikowano 27 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 27 Maja 2020 Witam wszystkich jest to mój pierwszy post na forum. Wpadłem na pomysł przygotowania kiełbasy "leśnej" z dodatkiem orzeszków piniowych oraz jałowca. Z racji tego, że jestem początkujący nie wiem jak odpowiednio ją przygotować. Wędzić i suszyć, lub może jedna z tych opcji i w jakiej kolejności. Zależy mi na wypowiedziach osób. które przygotowywały już podobne kiełbasy. Z chęcią zainspiruje się czyimś przepisem lub jakimiś nowymi dodatkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaGra Opublikowano 27 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 27 Maja 2020 Dosyp koniecznie przyprawy covid-19 Cytuj Nigdy nie walcz o przyjaźń.... O prawdziwą nie musisz, o fałszywą nie warto VanCana Jak wspaniale jest nic nie robić , a potem -odpocząć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 27 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 27 Maja 2020 Orzeszki piniowe musisz uprażyć - a suszone owoce jałowca zmielić. racji tego, że jestem początkujący nie wiem jak odpowiednio ją przygotować. Wędzić i suszyć, lub może jedna z tych opcji i w jakiej kolejności MUSISZ NAJPIERW POCZYTAĆ ten dział : https://wedlinydomowe.pl/dla-poczatkujacych - i to koniecznie Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.