Atrax Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij #76 Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Małe co nieco na weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Raf78 Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij #77 Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Jak zwykle świetne wyroby i ich prezentacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atrax Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij #78 Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Jak zwykle świetne wyroby i ich prezentacja podziękował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij #79 Opublikowano 16 Kwietnia 2021 na weekend Zacna kiełba Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atrax Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij #80 Opublikowano 16 Kwietnia 2021 na weekend Zacna kiełba Kiełba jak kiełba. Ale kabanosy wg Twojego przepisu bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij #81 Opublikowano 16 Kwietnia 2021 (edytowane) Cieszę się ,że Ci smakują myślałem ,że tylko ja je robię ot tak dla siebie i rodziny Edytowane 16 Kwietnia 2021 przez Muski Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atrax Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij #82 Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Cieszę się ,że Ci smakują myślałem ,że tylko ja je robię ot tak dla siebie i rodziny Oj nie tylko Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wróbel75 Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij #83 Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Ale kabanosy wg Twojego przepisu bajka A zapodasz linka bo ja jadam tylko kabanosy Halusi (choć kurcze już dawno nie robiłem) Fajne wyroby i pewnie smakują tak jak wyglądają Cytuj Małe złodziejaszki wieszacie, wielkim - nisko się kłaniacieM.RejPopieram: https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10446-konto-kpp-konto-pomocy-stronie/?p=401216 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atrax Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij #84 Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Wróbelku dziękuje i proszę bardzo -robiłem wg tego przepisu https://kochamlubiegotuje.blogspot.com/2020/07/kabanosy-muskiego.html Na tej stronie są jeszcze dwa przepisy na kabanosy, w tym Halusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij #85 Opublikowano 17 Kwietnia 2021 robiłem wg tego przepisu Mięsa nie płuczę, gruczoły Zawsze wycinam , mięso kroię w paski - bo maszynka lepiej wciąga Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atrax Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij #86 Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Mięsa nie płuczę, gruczoły Zawsze wycinam , mięso kroię w paski - bo maszynka lepiej wciąga Czyli ktoś zawalił przepis .Mam nadzieję że nie podałem Wróblowi Lipnego linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij #87 Opublikowano 17 Kwietnia 2021 (edytowane) Nie , po prostu odrobinę zmodyfikował , bo z płukaniem miesa do kabanosów to nieee Edytowane 17 Kwietnia 2021 przez Muski Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atrax Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij #88 Opublikowano 17 Kwietnia 2021 bo z płukaniem miesa do kabanosów to nieee czyli zrobiłem prawidłowo-bo też nie płuczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jumbo Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij #89 Opublikowano 18 Kwietnia 2021 robiłem wg tego przepisu Mięsa nie płuczę, gruczoły Zawsze wycinam , mięso kroię w paski - bo maszynka lepiej wciąga Patrząc sie na przepis z linka widzę że autor bloga uzył słowa EWENTUALNE gruczoły - natomiast z Twojej odpowiedzi wynika, że zrozumiałeś to w kontekście EWNNTUALNIE - co zmienia zasadniczo znaczenie zdania ... Cytuj jumbo--------------"Ludzie są głupi, nie źli.Zło zakłada jakąś moralną determinację, jakiś zamiar i pewną myśl.Głupiec nie pomyśli.Działa jak zwierzę przekonany, że zawsze ma rację,dumny, że przypierd..la. każdemu, kto jest inny od niego samego." "- Ludzie lubią wymyślać potwory i potworności. Sami sobie wydają się wtedy mniej potworni. Gdy piją na umór, oszukują, kradną, leją żonę lejcami, morzą głodem babkę staruszkę, tłuką siekierą schwytanego w paści lisa lub szpikują strzałami ostatniego pozostałego na świecie jednorożca, lubią myśleć, że jednak potworniejsza od nich jest Mora wchodząca do chaty o brzasku. Wtedy jakoś lżej im się robi na sercu. I łatwiej im żyć.""Ostatnie życzenie" Sapkowski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij #90 Opublikowano 18 Kwietnia 2021 (edytowane) Patrząc sie na przepis z linkaPonieważ kupuję podgardle zawsze z gruczołami , niestety... to ZAwSZE je usuwam . Wiesz nie wszyscy mają nasz Atlas i spotkałem się , że nic nie usuwają , twierdząc ,że jeszcze żyją Edytowane 18 Kwietnia 2021 przez Muski Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jumbo Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij #91 Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Muski - nie zrozumiałeś mnie ...no ale ważne aby je usuwać ... Cytuj jumbo--------------"Ludzie są głupi, nie źli.Zło zakłada jakąś moralną determinację, jakiś zamiar i pewną myśl.Głupiec nie pomyśli.Działa jak zwierzę przekonany, że zawsze ma rację,dumny, że przypierd..la. każdemu, kto jest inny od niego samego." "- Ludzie lubią wymyślać potwory i potworności. Sami sobie wydają się wtedy mniej potworni. Gdy piją na umór, oszukują, kradną, leją żonę lejcami, morzą głodem babkę staruszkę, tłuką siekierą schwytanego w paści lisa lub szpikują strzałami ostatniego pozostałego na świecie jednorożca, lubią myśleć, że jednak potworniejsza od nich jest Mora wchodząca do chaty o brzasku. Wtedy jakoś lżej im się robi na sercu. I łatwiej im żyć.""Ostatnie życzenie" Sapkowski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atrax Opublikowano 7 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij #92 Opublikowano 7 Maja 2021 Troszkę powędzone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wróbel75 Opublikowano 7 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij #93 Opublikowano 7 Maja 2021 No i można zaczynać weekend Cytuj Małe złodziejaszki wieszacie, wielkim - nisko się kłaniacieM.RejPopieram: https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10446-konto-kpp-konto-pomocy-stronie/?p=401216 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atrax Opublikowano 7 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij #94 Opublikowano 7 Maja 2021 No i można zaczynać weekend A no można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmirek62 Opublikowano 7 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij #95 Opublikowano 7 Maja 2021 Dawaj adres ale to natychmiast! Cytuj Nie boję się, gdy ciemno jest Lucyfer w mroku prowadzi mnie. Dusiołek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atrax Opublikowano 7 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij #96 Opublikowano 7 Maja 2021 Dawaj adres ale to natychmiast! Zanim dojedziesz, to braknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atrax Opublikowano 21 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij #97 Opublikowano 21 Maja 2021 Wczorajsze wędzenie. Polędwica łososiowa, szyneczka jagnięca, ala szynkowa z jagnięciny i ala szynkowa z udek kurczaka. Noo i oczywiście serki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sverige2 Opublikowano 21 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij #98 Opublikowano 21 Maja 2021 Czym tyś to tak wymalował, no "Wędliniarski Matejko" najzwyczajniej !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atrax Opublikowano 21 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij #99 Opublikowano 21 Maja 2021 Czym tyś to tak wymalował, no "Wędliniarski Matejko" najzwyczajniej A podziękował Malowane czereśnią z mała domieszką olchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.