Atrax Posted July 5, 2020 Report Share #1 Posted July 5, 2020 Witam Was SiB-y . Właśnie dostałem udziec z 2 letniego baranka. Nigdy nie miałem styczności z tym mięsem,i w związku z tym mam pytanie. Czy po wykrojeniu jakiegoś zgrabnego kawałka można to uwędzić w sposób tski jak np szynkę ? Quote Link to comment https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/17433-udziec-barani/ Share on other sites More sharing options...
paweljack Posted July 5, 2020 Report Share #2 Posted July 5, 2020 Poszukaj u Kostka. Quote Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Link to comment https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/17433-udziec-barani/#findComment-670680 Share on other sites More sharing options...
@halusia@ Posted July 5, 2020 Report Share #3 Posted July 5, 2020 Nigdy nie miałem styczności z tym mięsem,i w związku z tym mam pytanie. Czy po wykrojeniu jakiegoś zgrabnego kawałka można to uwędzić w sposób tski jak np szynkę ? Poczytaj tutaj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8054-udziec-jagnięcy-wędzony-wgkostka/?p=278878 Quote Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Link to comment https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/17433-udziec-barani/#findComment-670697 Share on other sites More sharing options...
Atrax Posted July 5, 2020 Author Report Share #4 Posted July 5, 2020 (edited) Dzięki Edited July 5, 2020 by Atrax Quote Link to comment https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/17433-udziec-barani/#findComment-670701 Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.