Witam Was SiB-y . Właśnie dostałem udziec z 2 letniego baranka. Nigdy nie miałem styczności z tym mięsem,i w związku z tym mam pytanie. Czy po wykrojeniu jakiegoś zgrabnego kawałka można to uwędzić w sposób tski jak np szynkę ?
Witaj na forum Wędzarniczej Braci

Na naszym forum, tak jak na większości innych, musisz się zarejestrować by móc korzystać z wszystkich funkcji dostępnych dla użytkowników.
To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.
Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.
Zachęcamy do rejestracji!!!
To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.
Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.
Zachęcamy do rejestracji!!!

Udziec barani
Rozpoczęty przez
Atrax
, 05 lip 2020 14:44
3 odpowiedzi w tym temacie
#1
Napisano 05 lip 2020 - 14:44
#2
Napisano 05 lip 2020 - 14:47
Poszukaj u Kostka.
#3
Napisano 05 lip 2020 - 18:56
Nigdy nie miałem styczności z tym mięsem,i w związku z tym mam pytanie. Czy po wykrojeniu jakiegoś zgrabnego kawałka można to uwędzić w sposób tski jak np szynkę ?
Poczytaj tutaj https://wedlinydomow...ostka/?p=278878
Sponsor
#4
Napisano 05 lip 2020 - 19:20
Dzięki
Użytkownik Atrax edytował ten post 05 lip 2020 - 19:20
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych