Skocz do zawartości

[Film] Przepyszne rogaliki Halusi. Hit zlotów WB


Rekomendowane odpowiedzi

Zgodnie z wcześniejszymi zapowiedziami, spotkał mnie zaszczyt zaprezentowania Państwu najnowszego filmu Halusi, przedstawiającego produkcję Jej słynnych zlotowych rogalików. Nie będę opisywał ich smaku i zapachu, gdyż sporo osób miało okazję bić się o nie na zlotach. :D

Zapraszam do oglądania:

 

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Halusia szkoda, że nie powiedziałaś kiedy posmarować białkiem i posypać cukrem. Chyba trzeba zrobić dokrętkę. :D

Nigdy nie walcz o przyjaźń....

O prawdziwą nie musisz,

o fałszywą nie warto

VanCana

 

Jak wspaniale jest nic nie robić , a potem -odpocząć.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Halusia szkoda, że nie powiedziałaś kiedy posmarować białkiem i posypać cukrem. Chyba trzeba zrobić dokrętkę.

 

 

A widzisz, taki ze mnie aktorka. , zapomniała roli.  :facepalm::D albo filmowiec tego nie ujął podczas składania filmu  :rolleyes:  :D  Rogaliki po zwinięciu  maczać wierzchnią stroną w białku i następnie w cukrze i zaraz układać na blachę do wyrośnięcia .

Edytowane przez @halusia@

Pozdrawiam Halusia

"idę wolno, ale nie cofam się nigdy"

http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Ale stresa miałaś  :laugh:  :laugh:

z tego wszystkiego inną stronę zareklamowałaś 5;36  :D  :D

Ale widzę idzie w dobrym kierunku , tylko patrzeć jak na forum powstanie nowy trend, zamiast spisywać receptury, wszyscy będą filmy nagrywać

BRAWO Halusia  :clap:  :clap:  :clap:  :clap:

Kto pyta, jest głupcem pięć minut; kto nie pyta, pozostaje nim na całe życie. ..... Nie bój się pytać o radę – lepiej zapytać i zrobić coś dobrze. ....

Albert Einstein

自製煙熏肉

Zanim zadasz pytanie, zajrzyj do filmów szkoleniowych, w przystępny sposób prawdopodobnie odpowiedzą na Twoje pytanie :)

Filmowa Akademia Wędzarniczej Braci ( https://wedlinydomow...arniczej-braci/) lub bezpośrednio z naszego kanału na YouTube Wędzarnicza Brać : https://www.youtube....w_as=subscriber

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Swietnie ! Halinko strona to www.wedliny DOMOWE.pl bo tego zabraklo .. rozumiem ze pieklas bez termoobiegu z tego wzgledu przekladasz blaszki?


[Dodano: 14 lip 2020 - 17:52]

 

 

A widzisz, taki ze mnie aktorka. , zapomniała roli.   
 

Widac ze nie lecialas na zywo :)  :clap:

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

 

 

Brawo Halinko. Prawdziwie profesjonalna robota. Cytuj Cytuj wielokrotnie
 

 

Dziękuję Mirku za uznanie. :rolleyes:  :)

 

 

 

Super Halu......profesjonalka....  
 

 

 

Super Halinko 

 

Dziękuję Witku, Pepuś i Karolku  :)

Pozdrawiam Halusia

"idę wolno, ale nie cofam się nigdy"

http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

 

 

Ale stresa miałaś    z tego wszystkiego inną stronę zareklamowałaś 5;36   
 

 

Pewnie że miałam tym bardziej że jedna kamera na wprost  :facepalm:  a kuchnia mała. 

Zdarzają się pomyłki, no cóż...może kolejny będzie już bez wpadki.  :D

 

 

 

Ale widzę idzie w dobrym kierunku , tylko patrzeć jak na forum powstanie nowy trend, zamiast spisywać receptury, wszyscy będą filmy nagrywać
 

Może nie Wszyscy, ale liczę, że ktoś się odważy  :facepalm:  :D

 

 

 

BRAWO Halusia       
 

 

Dziękuję  :)

 

 

 

Swietnie ! Halinko strona to www.wedliny DOMOWE.pl bo tego zabraklo .. rozumiem ze pieklas bez termoobiegu z tego wzgledu przekladasz blaszki?
 

 

Dziękuję Donatko, piekłam z termoobiegiem. Jeśli wkładam dwie blachy, zawsze przekładam. 

 

 

Profesjonalizm w każdym calu brawo brawo brawo
 

 

Dziękuję Leszku . :)

 

 

A ja te rogaliki piekłem razem z Halinhą są wspamiałe!
 

 

Tak, pamiętam Karolku, chyba to było na Grzybozlocie.  :thumbsup:

Pozdrawiam Halusia

"idę wolno, ale nie cofam się nigdy"

http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

 

 

Muszą być przepyszne
:yes: Są  :yes:  Jestem pod wrażeniem odwagi Halusi - Napisanie przepisu a wykonanie przed kamerą  to przepaść - szczególnie na początku :D

Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.
Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.

https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Niebawem .... pączusie. Równie, jak nie bardziej smakowite. Wypróbowane na wielu zlotach i spotkaniach.

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

 

 

Niebawem .... pączusie. Równie, jak nie bardziej smakowite. Wypróbowane na wielu zlotach i spotkaniach.
 

 

:facepalm:  :facepalm:  :facepalm:  :D


[Dodano: 14 lip 2020 - 21:06]

 

 

Super   Muszą być przepyszne
 

 

Dziękuję. Myślę że tak... Tak Tak.... będę nieskromna i powiem tak... Bardzo smakują  :D

 

 

 

Atrax, dnia 14 Lip 2020 - 20:06, napisał: Muszą być przepyszne Są    Jestem pod wrażeniem odwagi Halusi - Napisanie przepisu a wykonanie przed kamerą  to przepaść - szczególnie na początku
 

 

Ja chyba się uczę tej odwagi, ale strasik  zawsze jest przed kamerą i ten język się plącze  :D

Pozdrawiam Halusia

"idę wolno, ale nie cofam się nigdy"

http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

 

 

Ja chyba się uczę tej odwagi, ale strasik zawsze jest przed kamerą i ten język się plącze

Naprawdę, jest dobrze. Nie masz powodów do niepokoju. :D Zawodowe prezenterki mają niezłe wpadki, więc co tutaj dyskutować. Jest dobrze. :thumbsup:

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

 

 

@halusia@, dnia 14 Lip 2020 - 21:06, napisał: Ja chyba się uczę tej odwagi, ale strasik zawsze jest przed kamerą i ten język się plącze Naprawdę, jest dobrze. Nie masz powodów do niepokoju. Zawodowe prezenterki mają niezłe wpadki, więc co tutaj dyskutować. Jest dobrze.
 

 

Dziękuję Mirku... teraz byle do przodu  :D  :thumbsup:

Pozdrawiam Halusia

"idę wolno, ale nie cofam się nigdy"

http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

 

 

Jak sie troche ochlodzi to je upieke
 

 

Zachęcam Eli  :)

 

 

 

Robiłem kiedyś brioszki czekoladowe z pewnej strony to teraz pora na rogaliki  Taki ze mnie cukiernik
 

 

Dasz radę , przepis przecież nie jest skomplikowany  :thumbsup:  :)

Pozdrawiam Halusia

"idę wolno, ale nie cofam się nigdy"

http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.