Maxell Opublikowano 14 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 14 Lipca 2020 Zgodnie z wcześniejszymi zapowiedziami, spotkał mnie zaszczyt zaprezentowania Państwu najnowszego filmu Halusi, przedstawiającego produkcję Jej słynnych zlotowych rogalików. Nie będę opisywał ich smaku i zapachu, gdyż sporo osób miało okazję bić się o nie na zlotach. Zapraszam do oglądania: Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 14 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 14 Lipca 2020 Brawo Halinko. Prawdziwie profesjonalna robota. :clap: Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witt Opublikowano 14 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 14 Lipca 2020 Super Halu......profesjonalka.... Cytuj Przywileje kilku ludzi nie czynią ogólnego prawa.- Wincenty Kadłubek Dokarmianie forumowego prosiaczka za FREE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepuś Opublikowano 14 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 14 Lipca 2020 Super Halinko Cytuj Pozdrawiam Piotr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaGra Opublikowano 14 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 14 Lipca 2020 Halusia szkoda, że nie powiedziałaś kiedy posmarować białkiem i posypać cukrem. Chyba trzeba zrobić dokrętkę. Cytuj Nigdy nie walcz o przyjaźń.... O prawdziwą nie musisz, o fałszywą nie warto VanCana Jak wspaniale jest nic nie robić , a potem -odpocząć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 14 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij #6 Opublikowano 14 Lipca 2020 Halinko gratki serdeczne!!!! Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 14 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij #7 Opublikowano 14 Lipca 2020 (edytowane) Halusia szkoda, że nie powiedziałaś kiedy posmarować białkiem i posypać cukrem. Chyba trzeba zrobić dokrętkę. A widzisz, taki ze mnie aktorka. , zapomniała roli. albo filmowiec tego nie ujął podczas składania filmu Rogaliki po zwinięciu maczać wierzchnią stroną w białku i następnie w cukrze i zaraz układać na blachę do wyrośnięcia . Edytowane 14 Lipca 2020 przez @halusia@ Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOSHIBA Opublikowano 14 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij #8 Opublikowano 14 Lipca 2020 Ale stresa miałaś z tego wszystkiego inną stronę zareklamowałaś 5;36 Ale widzę idzie w dobrym kierunku , tylko patrzeć jak na forum powstanie nowy trend, zamiast spisywać receptury, wszyscy będą filmy nagrywaćBRAWO Halusia Cytuj Kto pyta, jest głupcem pięć minut; kto nie pyta, pozostaje nim na całe życie. ..... Nie bój się pytać o radę – lepiej zapytać i zrobić coś dobrze. .... Albert Einstein 自製煙熏肉 Zanim zadasz pytanie, zajrzyj do filmów szkoleniowych, w przystępny sposób prawdopodobnie odpowiedzą na Twoje pytanie Filmowa Akademia Wędzarniczej Braci ( https://wedlinydomow...arniczej-braci/) lub bezpośrednio z naszego kanału na YouTube Wędzarnicza Brać : https://www.youtube....w_as=subscriber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 14 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij #9 Opublikowano 14 Lipca 2020 Swietnie ! Halinko strona to www.wedliny DOMOWE.pl bo tego zabraklo .. rozumiem ze pieklas bez termoobiegu z tego wzgledu przekladasz blaszki?[Dodano: 14 lip 2020 - 17:52] A widzisz, taki ze mnie aktorka. , zapomniała roli. Widac ze nie lecialas na zywo Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 14 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij #10 Opublikowano 14 Lipca 2020 Brawo Halinko. Prawdziwie profesjonalna robota. Cytuj Cytuj wielokrotnie Dziękuję Mirku za uznanie. Super Halu......profesjonalka.... Super Halinko Dziękuję Witku, Pepuś i Karolku Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pontiak Opublikowano 14 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij #11 Opublikowano 14 Lipca 2020 Profesjonalizm w każdym calu brawo brawo brawo Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj ,,carpe diem,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 14 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij #12 Opublikowano 14 Lipca 2020 A ja te rogaliki piekłem razem z Halinhą są wspamiałe! Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 14 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij #13 Opublikowano 14 Lipca 2020 Ale stresa miałaś z tego wszystkiego inną stronę zareklamowałaś 5;36 Pewnie że miałam tym bardziej że jedna kamera na wprost a kuchnia mała. Zdarzają się pomyłki, no cóż...może kolejny będzie już bez wpadki. Ale widzę idzie w dobrym kierunku , tylko patrzeć jak na forum powstanie nowy trend, zamiast spisywać receptury, wszyscy będą filmy nagrywać Może nie Wszyscy, ale liczę, że ktoś się odważy BRAWO Halusia Dziękuję Swietnie ! Halinko strona to www.wedliny DOMOWE.pl bo tego zabraklo .. rozumiem ze pieklas bez termoobiegu z tego wzgledu przekladasz blaszki? Dziękuję Donatko, piekłam z termoobiegiem. Jeśli wkładam dwie blachy, zawsze przekładam. Profesjonalizm w każdym calu brawo brawo brawo Dziękuję Leszku . A ja te rogaliki piekłem razem z Halinhą są wspamiałe! Tak, pamiętam Karolku, chyba to było na Grzybozlocie. Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atrax Opublikowano 14 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij #14 Opublikowano 14 Lipca 2020 Super Muszą być przepyszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 14 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij #15 Opublikowano 14 Lipca 2020 Muszą być przepyszne Są Jestem pod wrażeniem odwagi Halusi - Napisanie przepisu a wykonanie przed kamerą to przepaść - szczególnie na początku Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 14 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #16 Opublikowano 14 Lipca 2020 Niebawem .... pączusie. Równie, jak nie bardziej smakowite. Wypróbowane na wielu zlotach i spotkaniach. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 14 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij #17 Opublikowano 14 Lipca 2020 Niebawem .... pączusie. Równie, jak nie bardziej smakowite. Wypróbowane na wielu zlotach i spotkaniach. [Dodano: 14 lip 2020 - 21:06] Super Muszą być przepyszne Dziękuję. Myślę że tak... Tak Tak.... będę nieskromna i powiem tak... Bardzo smakują Atrax, dnia 14 Lip 2020 - 20:06, napisał: Muszą być przepyszne Są Jestem pod wrażeniem odwagi Halusi - Napisanie przepisu a wykonanie przed kamerą to przepaść - szczególnie na początku Ja chyba się uczę tej odwagi, ale strasik zawsze jest przed kamerą i ten język się plącze Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 14 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #18 Opublikowano 14 Lipca 2020 Ja chyba się uczę tej odwagi, ale strasik zawsze jest przed kamerą i ten język się plącze Naprawdę, jest dobrze. Nie masz powodów do niepokoju. Zawodowe prezenterki mają niezłe wpadki, więc co tutaj dyskutować. Jest dobrze. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 14 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij #19 Opublikowano 14 Lipca 2020 @halusia@, dnia 14 Lip 2020 - 21:06, napisał: Ja chyba się uczę tej odwagi, ale strasik zawsze jest przed kamerą i ten język się plącze Naprawdę, jest dobrze. Nie masz powodów do niepokoju. Zawodowe prezenterki mają niezłe wpadki, więc co tutaj dyskutować. Jest dobrze. Dziękuję Mirku... teraz byle do przodu Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eli55 Opublikowano 14 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij #20 Opublikowano 14 Lipca 2020 Jak sie troche ochlodzi to je upieke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yrek79 Opublikowano 14 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij #21 Opublikowano 14 Lipca 2020 Robiłem kiedyś brioszki czekoladowe z pewnej strony to teraz pora na rogaliki Taki ze mnie cukiernik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 14 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij #22 Opublikowano 14 Lipca 2020 Jak sie troche ochlodzi to je upieke Zachęcam Eli Robiłem kiedyś brioszki czekoladowe z pewnej strony to teraz pora na rogaliki Taki ze mnie cukiernik Dasz radę , przepis przecież nie jest skomplikowany Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReniaS Opublikowano 15 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij #23 Opublikowano 15 Lipca 2020 (edytowane) SUPER SIOSTRO❤Jestem pełna podziwu???????????? Edytowane 15 Lipca 2020 przez ReniaS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pontiak Opublikowano 15 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij #24 Opublikowano 15 Lipca 2020 Do kompletu brakuje tylko przepisu na przepyszne pączki Pozdrawiam Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj ,,carpe diem,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alinka Opublikowano 15 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij #25 Opublikowano 15 Lipca 2020 Znam smak i zapach tych rogaliköw że zlotöw. Oglądając film Halusi moja wyobraźnia pracowała na maxa i pachniało mi pod nosem niewyobrażalnie.Na zasadzie... muszę bo się uduszę.....jedź córciu do sklepu po ser. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.