Jump to content
Pamiętajcie, że z naszego forum możecie korzystać bezpłatnie tylko dzięki temu, iż kilkadziesiąt osób klika w reklamy. Może już czas abyś do nich dołączył?

Recommended Posts

ale smalcu łyżką już nie jadam .

To co się zmieniło (mentalnie) ???

Pozdrawiam,

EAnna

Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne.

EAnna

"Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy."

Arystoteles

To  najlepsza na świecie  rada starszych  

Chylę czoła i jak zwykle serdecznie pozdrawiam z nadzieją na jakieś zlotowe tany :D  

Pozdrawiam,

EAnna

EAnna

"Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy."

Arystoteles

Gofry widać jak robione, napisz jeszcze jak robiłeś bitą śmietanę.

Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/

Miłego dnia. 

• 2 weeks later...

Chmm...jak się ma piekarnik w domu to co?-lepsza z grila??

Usilnie się zastanawiam nad tym grilem ,bo niby piekarnik mam :),kilka grili i patelnię grilową :),no i gofrownice też. 

Ale "ustrojstwo "fajne ,bo ma te automatyczne programy i nie trzeba pilnować.

Czy jest dużo przepisów dołączonych do tego grila?

beata
  • 4 weeks later...

Churros z dżemem winogronowym.

Klasyczne "cziurrosy" podają z sosem czekoladowym.

Osobiście preferuję Twój zestaw  :tongue:  :clap:  

Pozdrawiam,

EAnna

EAnna

Arystoteles

apetyczne ! ja robie z cukrem i cynamonem ..ale wersja puder i ten sos no jest cos innego , mam winogrona to moze cos na weekend :)

ten sos no jest cos innego , mam winogrona to moze cos na weekend :)

Dżem winogronowy pochodzi z Węgier.Kupiłem go będąc w Dolinie Pięknej Kobiety (Pani)w Egerze na degustacji win w piwniczce nr.43.Polecam odwiedzenie tej piwniczki.

Edited by bilu72

@bilu72, no na razie nie wybieram sie do madziarow a konfitur mam sporo w domu , nawet znalazlam z winogron , jednak dzis nie mam sily na roboty w kuchni :hmm:

• 2 months later...
  • 3 weeks later...

Poffertjes czyli naleśniki po holendersku.

Przepis na ciasto pochodz z linku kol.@Mesch z tematu 

https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14836-szukam-przepisu-temat-zbiorczy/page-7?do=findComment&comment=717240

post-63315-0-93946800-1628161671_thumb.jpgpost-63315-0-52012500-1628161684_thumb.jpgpost-63315-0-95495600-1628161697_thumb.jpgpost-63315-0-50191000-1628161710_thumb.jpg

• 4 weeks later...

Jak ja Cię nie lubię. Wiesz że ludzie jeszcze pracują? :D

Pięknie wygląda :thumbsup::clap:

Małe złodziejaszki wieszacie, wielkim - nisko się kłaniacie
M.Rej

Popieram: https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10446-konto-kpp-konto-pomocy-stronie/?p=401216