Skocz do zawartości

Po zamrożeniu


Sabrina

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, szukałam forum o mięsie nawet nie wiem czy pisze w dobrym dziale ale drodzy dobrzy ludzie.

Może mi ktoś powiedzieć czy udko jest dobre? Kupiłam 14 kilo przejechało trochę kilometrów w torbach termo z lodem oczywiscie. Po zamrożeniu "pałka" zrobila się bardziej czerwona czy to normalne? Nigdy nie mroziłam mięsa zawsze kupywałam świeże i spożywałam.

 

us92h5R.jpg

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

 

 

zostanę tutaj na trochę więcej
:thumbsup:  

Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.
Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.

https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.