Sabrina Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Witam, szukałam forum o mięsie nawet nie wiem czy pisze w dobrym dziale ale drodzy dobrzy ludzie.Może mi ktoś powiedzieć czy udko jest dobre? Kupiłam 14 kilo przejechało trochę kilometrów w torbach termo z lodem oczywiscie. Po zamrożeniu "pałka" zrobila się bardziej czerwona czy to normalne? Nigdy nie mroziłam mięsa zawsze kupywałam świeże i spożywałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Wszystko jest ok. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabrina Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 2 Sierpnia 2020 A to normalne też że lekko szarawe się zrobiło po zamrożeniu? (uprzedzam że przed zamrozeniem wygladalo jak normalne mięsko :P ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Jeśli nie zmieniły zapachu i nie miały śliskiej powierzchni, to wszystko w porządku. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabrina Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Nie miały absolutnie, super dziękuje Panu za odpowiedź zostanę tutaj na trochę więcej może zaskoczę narzeczonego w temacie wędzenia jak poczytam na forum co i jak Miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij #6 Opublikowano 2 Sierpnia 2020 zostanę tutaj na trochę więcej Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.