Witam.
Ile godzin średnio wędzisz i w jakiej temperaturze ?
Napisano 01 lut 2021 - 20:53
Witam.
Ile godzin średnio wędzisz i w jakiej temperaturze ?
Napisano 02 lut 2021 - 16:06
Napisano 02 lut 2021 - 21:14
Jest jakaś opcja, ale jak wędziłem na kolor - to środek nigdy nie doszedł.
Napisano 03 lut 2021 - 07:03
Po wędzeniu parzymy do osiągnięcia odpowiedniej temperatury w środku.Jest jakaś opcja, ale jak wędziłem na kolor - to środek nigdy nie doszedł.
Napisano 03 lut 2021 - 19:02
Po wędzeniu parzymy do osiągnięcia odpowiedniej temperatury w środku.Jest jakaś opcja, ale jak wędziłem na kolor - to środek nigdy nie doszedł.
Napisano 03 lut 2021 - 21:22
Napisano 04 lut 2021 - 04:21
Napisano 04 lut 2021 - 08:55
Napisano 04 lut 2021 - 10:35
Napisano 04 lut 2021 - 11:36
Witam jakiś przepis na tą złocistą kiełbaskę można prosić ?
https://wedlinydomow...łbasa-chłopska/
Napisano 04 lut 2021 - 11:52
Napisano 04 lut 2021 - 14:16
Napisano 04 lut 2021 - 15:04
Te sery solisz czy wprost z paczek na ruszt?
Kolorek wędzonek pierwsza klasa
Napisano 04 lut 2021 - 15:41
12 godzin w solance i 12 godzin ociekanie. Solanka 80g soli na litr wody.Te sery solisz czy wprost z paczek na ruszt?
Kolorek wędzonek pierwsza klasa![]()
Napisano 04 lut 2021 - 15:51
Dzięki
Napisano 04 lut 2021 - 16:14
Napisano 04 lut 2021 - 16:44
Świetny wyrób, na pewno taki sam w smaku jak wygląda
Napisano 04 lut 2021 - 17:16
Ładnie "pomalowane"
.
Napisano 04 lut 2021 - 17:52
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych