Muski Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Zaszczytem jest rekomendacja pozycji przez WB - Świadczy o jej merytorycznej wartości dla każdego. W tym temacie podaje dane dostepowe. Email: friday@buziaczek.pl Muski100@gmail.com Uzytkownicy Forum PW: Bagno lub Muski równiez w tym temacie ( po załatwieniu sprawy posty z tego tematu zostana usuniete). Dane do przelewu : Piątek Regina Nr konta 12 8917 0001 0002 5234 3000 0010 W miejscu opisu : książka + nick z forum lub dane do identyfikacji zamawiającego ( wpłacającego) Cena 80 zł + koszty przesyłki. Książki wysyłane są w kopercie bąbelkowej. Przesyłka : Poczta Polska List polecony ekonomiczny- 15,60 zł List polecony priorytetowy – 18,30 zł Paczka ekonomiczna 16 zł Paczka priorytetowa 20 zł Proszę o podanie danych adresowych do wysyłki np. w tytule przelewu. Przesyłka Inpost Z paczkomatu do paczkomatu 16,99 Z paczkomatu do domu lub firmy 19,99 Proszę o podanie danych adresowych : nazwisko i imię, numer paczkomatu lub adres, adres e-mail oraz nr telefonu. Przesyłki i wpłaty zagraniczne należy uzgodnić z autorami. Mile widziane wpłaty na utrzymanie strony. Podaje adres : Łazy 7 06-212 Krasnosielc Jest to tez adres NASZEJ szkoły WB – i legendarnych już kursów wyrobów wedliniarskich i nie tylko ( świetne hybrydy wedliny-sery) I świetnej agroturystyki . kilka stron z Atlasu: Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 12 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 12 Września 2020 Rozbiór elementów...klasyfikacja... Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 12 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 12 Września 2020 I co dalej? i jest dostępna???? Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 25 Września 2020 Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 25 Września 2020 (edytowane) Tą drogą, w imieniu Jacka Wosia - forowego nestora wędzarnictwa o nicku Ligawa - przekazuję podziękowania za piękny egzemplarz książki z dedykacją autorów.Książka została wysłana w czerwcu, zaś do Jacka - mieszkającego w Canadzie - dotarła dopiero w tym tygodniu.Ligawa bardzo wysoko ocenia zarówno treść merytoryczną jak i wysoką jakość wydania.Postanowił przekazać ją w spadku swojemu ukochanemu wnukowi, który niewątpliwie dobrze jej treść spożytkuje.Książkę określił jako niezwykle cenną pozycję w swojej bibliotece.Przekazuję również pozdrowienia dla całej Wędzarniczej Braci. Edytowane 25 Września 2020 przez EAnna Cytuj Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 27 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 27 Września 2020 Aniu - dziękujemy -to Bardzo dobra recenzja Atlasu i taki miał być - pomocą , przypomnieniem , nauką , dla tych co chcą sie nauczyć i dla tych zaawansowanych Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El komendante Opublikowano 27 Września 2020 Zgłoś Udostępnij #6 Opublikowano 27 Września 2020 Żeby lepiej przyswoić zawarta w książce wiedzę,mam dwa jej egzemplarze.Z autografem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGS Opublikowano 25 Października 2020 Zgłoś Udostępnij #7 Opublikowano 25 Października 2020 Czy można prosić o spis treści tej książki? Chcialbym się dowiedzieć jakie tematy dokładnie porusza. Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudziak Opublikowano 25 Października 2020 Zgłoś Udostępnij #8 Opublikowano 25 Października 2020 Proszę https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16892-bestseller-pierwsza-ksi%C4%85%C5%BCka-wydana-przez-naszych-koleg%C3%B3w/ Cytuj "...dobrze przeżyte Dziś uczyni każde Wczoraj snem szczęśliwym, I każde Jutro wizją nadziei." Kalidasa V w n.e. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 2 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij #9 Opublikowano 2 Grudnia 2020 Ja także zachęcam wszystkich (którzy jeszcze jej nie posiadają), do zakupu tej wspanialej książki. Na pewno każdy domowy technolog mięsa, będzie z niej zadowolony, a zawarte w niej, unikatowe ilustracje i opisy, pozwolą na poprawę jakości i tak już wspaniałych, domowych wyrobów.Nasze hasło WB - Wędliny domowe, zawsze smaczne i zdrowe. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 8 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij #10 Opublikowano 8 Grudnia 2020 Wszyscy, którzy zdecydują się na zakup książki do 29.12.2020r. mogą to zrobić za 70 zł + koszty przesyłki.Zachęcamy do zakupu. Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11022-kpps-czyli-klub-przyjaci%C3%B3%C5%82-pana-s/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilq1x Opublikowano 15 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij #11 Opublikowano 15 Grudnia 2020 Witam, gdzie zaznaczyć i czy istnieje możliwość otrzymania autografów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 15 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij #12 Opublikowano 15 Grudnia 2020 Najlepiej napisz do Kolegów Bagno lub Muski. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 15 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #13 Opublikowano 15 Grudnia 2020 gdzie zaznaczyć i czy istnieje możliwość otrzymania autografów? Napisz do mnie lub Bagno na PW dla kogo życzysz Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 22 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij #14 Opublikowano 22 Stycznia 2021 Myślą przewodnią powstania ATLASU - była pomoc merytoryczna wszystkim ,zarówno profesjonalistom jak i amatorom stąd krok po kroku Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 4 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij #15 Opublikowano 4 Marca 2021 Przypominam o dostępności , Dla SiBów WB i ich przyjaciół czy znajomych , da sie załatwić autografy autorów Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 7 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij #16 Opublikowano 7 Marca 2021 Pozycja naprawdę godna polecenia! Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReniaS Opublikowano 21 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij #17 Opublikowano 21 Marca 2021 Jest świetnie wyważonym połączeniem wiedzy teoretycznej i praktycznej Niezwykle przydatna lektura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 21 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij #18 Opublikowano 21 Marca 2021 (edytowane) Niezwykle przydatna lektura Pomijając sam rozbiór, gdzie jest to lektura obowiązkowa, to spotkałem się z ciekawymi sytuacjami. Mianowicie będąc u znajomych na imprezie plenerowej, były serwowane przepyszne wyroby mięsne. Jedząc pyszne danie zadałem pytanie z jakiego kawałka mięsa zostało wykonane. Odpowiedź brzmiała z szynki, więc dopytuję konkretnie z którego mięśnia, odpowiedź brzmiała z tego płaskiego Dalej już nie pytałem najlepsze w tym wszystkim jest to, że kolega jest zawodowym kucharzem w znanym hotelu, pozostawiam to bez komentarza ale wiem, że jak nadejdzie okazja imieniny lub inna to dostanie w prezencie książkę . Każda osoba, która lubi gotować powinna tą lekturę posiadać. Mam cichą nadzieję, że Autorzy kiedyś pokuszą się o napisanie 2 części poświęconej rozbiorowi półtuszy wołowej, było by to dobre uzupełnienie biorąc pod uwagę, że mięsa wołowe coraz częściej trafiają na nasze stoły. Edytowane 21 Marca 2021 przez Grzewlod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij #19 Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Zapraszam chętnych do zakupu książki. Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11022-kpps-czyli-klub-przyjaci%C3%B3%C5%82-pana-s/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij #20 Opublikowano 8 Sierpnia 2021 A dla chętnych do nabycia na Zlocie , autografy na żywo Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 27 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij #21 Opublikowano 27 Listopada 2021 No tak napewno piękna pomiątka. Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReniaS Opublikowano 27 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij #22 Opublikowano 27 Listopada 2021 (edytowane) I bardzo przydatny Edytowane 27 Listopada 2021 przez ReniaS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
debrzyna Opublikowano 6 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij #23 Opublikowano 6 Stycznia 2022 Czy wystarczyć zrobić przelew na konto podane na poprzedniej stronie i podać adres do wysyłki w tytule przelewu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 6 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij #24 Opublikowano 6 Stycznia 2022 Tak i album dotrze do Ciebie. Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 21 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij #25 Opublikowano 21 Maja 2023 ATLAS Jak ktoś myśli poważnie o zajęciu się wędliniarstwem to jest to niezbędne ABC Cytuj Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.