Zofintal Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Moja wczorajsza popołudniowa uczta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zofintal Opublikowano 19 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 19 Września 2020 Taki dzisiaj smakołyk na wieczór, za dwie godziny będzie miodzio. Czysta też się chłodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirus Opublikowano 19 Września 2020 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 19 Września 2020 Różnorodność składników zapowiada smaczną kolacyjkę. Pozdrawiam Wirus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zofintal Opublikowano 19 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 19 Września 2020 W międzyczasie zanim kociołek dojdzie, kosztuję golonkę ze słoika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirus Opublikowano 19 Września 2020 Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 19 Września 2020 Osobiście bardziej wolałbym tą "słoikówkę" - niezastąpiona we wspomaganiu min. stawów- szczególnie zamiast drogich, reklamowanych suplementów z kolagenem. Pozdrawiam Wirus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zofintal Opublikowano 21 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #6 Opublikowano 21 Września 2020 Kaszanka z dodatkiem kaszy gryczanej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 21 Września 2020 Zgłoś Udostępnij #7 Opublikowano 21 Września 2020 Kaszanka Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zofintal Opublikowano 21 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #8 Opublikowano 21 Września 2020 Nie ma to jak dobry tatar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 21 Września 2020 Zgłoś Udostępnij #9 Opublikowano 21 Września 2020 Nie ma to jak dobry tatar. Kaszanka z dodatkiem kaszy gryczanej. To chętnie bym zjadła z jednym małym ''ale'' nie lubię zbytnio wątróbki w kaszance w każdej innej postaci ją zjem Zapominamy, ze życie jest kruche i delikatne i nie trwa wiecznie. Zachowujemy się wszyscy, jakbyśmy byli nieśmiertelni. Codziennie patrz na świat, jakbyś oglądał go po raz pierwszy. Eric-Emmanuel Schmitt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zofintal Opublikowano 26 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #10 Opublikowano 26 Września 2020 Krakowska podsuszana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jac007 Opublikowano 27 Września 2020 Zgłoś Udostępnij #11 Opublikowano 27 Września 2020 Kaszanka z dodatkiem kaszy gryczanej. \ Spróbuj zrobić z samej kaszy gryczanej Krakowska podsuszana. Apetycznie wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 27 Września 2020 Zgłoś Udostępnij #12 Opublikowano 27 Września 2020 Krakowska podsuszana. Pięknie wykonana klasyka Szczególnie ta krojona słoninka na przekroju P.S.A gdzie to ta "Wioska" leży? Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zofintal Opublikowano 27 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #13 Opublikowano 27 Września 2020 P.S.A gdzie to ta "Wioska" leży? Mała wioska niedaleko Namysłowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zofintal Opublikowano 14 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #14 Opublikowano 14 Października 2020 Szynkowa i żywiecka w tym że żywiecka poszła do suszenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 14 Października 2020 Zgłoś Udostępnij #15 Opublikowano 14 Października 2020 żywiecka Moja ulubiona kiełbasa wespół z kminkową Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zofintal Opublikowano 14 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #16 Opublikowano 14 Października 2020 Żywiecka i kabanosy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witt Opublikowano 14 Października 2020 Zgłoś Udostępnij #17 Opublikowano 14 Października 2020 Mała wioska niedaleko Namysłowa A dokładniej, bo małe wioski są naokoło Namysłowa Pozdrowienia[Dodano: 14 paź 2020 - 14:16] Żywiecka i kabanosy Pieknie wygląda ten Twój zestaw. Przywileje kilku ludzi nie czynią ogólnego prawa.- Wincenty Kadłubek Dokarmianie forumowego prosiaczka za FREE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepuś Opublikowano 14 Października 2020 Zgłoś Udostępnij #18 Opublikowano 14 Października 2020 Kiełby "jak ta lala". Lubię jak w grubych widać przyprawy Pozdrawiam Piotr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytas Opublikowano 14 Października 2020 Zgłoś Udostępnij #19 Opublikowano 14 Października 2020 Kiełby "jak ta lala". Lubię jak w grubych widać przyprawy Ja tez lubię. Super kabanoski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 14 Października 2020 Zgłoś Udostępnij #20 Opublikowano 14 Października 2020 No tak ... mam zapeklowane w lodówce mięso na kabanosy 50% zwykłe i 50% pikantne ( łącznie 32 kg- ale na dwóch wspólnie z Grzegorzem) Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zofintal Opublikowano 14 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #21 Opublikowano 14 Października 2020 Ja zawsze robiłem 10 kg kabanosów. Tym razem zaledwie 4 kg. Za około 2 tygodnie zrobię dużo więcej bo zakupiłem 270 metrów baranich jelit od Marcina ze Swojski Wyrób,jelita są naprawdę mocne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zofintal Opublikowano 19 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #22 Opublikowano 19 Października 2020 Żywiecka po 6 dniach suszenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zofintal Opublikowano 19 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #23 Opublikowano 19 Października 2020 Boczuś z praski Od kolegi Jumbo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytas Opublikowano 19 Października 2020 Zgłoś Udostępnij #24 Opublikowano 19 Października 2020 Bardzo elegancko wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepuś Opublikowano 19 Października 2020 Zgłoś Udostępnij #25 Opublikowano 19 Października 2020 Boczek klasa . Ja ostatnio też ''odkurzyłem'' praski od Jumbo. Pozdrawiam Piotr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi