To jest nasz 4 kamperNo proszę

Napisano 21 wrz 2020 - 13:19
To jest nasz 4 kamperNo proszę
Napisano 21 wrz 2020 - 13:26
Do takiego hobby to chyba trzeba miec naprawde milosc ...my przerabialismy juz przyczepe ..raz byla wypozyczona fajnie bylo kupilismy wlasna .....2 sezony i sie znudzila , stalo to cacko kilka lat a bo moze znow sie zachce niestety zachcianki nie bylo dobrze ze kupiec sie znalazl bo generowala tylko koszta ..zamiana na lodke 3 sezony i tez sie znudzilo , zamieniona na mniejsza do wedkowania ...nareszcie tez sprzedana bo bylo tylko wodowanie i zciaganie .
Apropo kibla to zostal do dzis i sie przydal jak byla wymina ror i trzeba bylo biegac na dwor
Napisano 21 wrz 2020 - 13:34
Jarek to i tak długoooo wyrastaleś...
Miałem 4 przyczepy i więcej nie chcę, o powodach można książkę napisać.
To jest nasz 4 kamper i chyba będzie miał u mnie dożywocie
No niby trochę długo Rogerze, ale ja jestem taki bardziej "podróżnik stacjonarny", jak już się gdzieś "zakotwiczę" nad jeziorem ( ostatnio parę lat Gopło), to urzęduję tam całe lato. Nie mniej już "finito capito" i dosyć . Teraz wezmę przykład z Ciebie, jednak tylko właśnie wersja "integra", w opcji FFB CLASIC, taka ja teraz się Ty "ubrałeś" mnie kręci. Piękna rzecz którą to w ładnym stanie można dzisiaj wykukać za całkiem rozsądne pieniążki, zazdraszczam Ci Roger nabytku, i gratki
!!!
Napisano 21 wrz 2020 - 13:54
Napisano 21 wrz 2020 - 14:09
Bardzo ladne "cacko" - o ile znam z forum Twoje umiejetnosci to wkrotce bedzie "jedyny model z takim wyposazeniem" - o i bede mogl powiedziec _ Rager jestes juz "Hamerykanin". U nas tacy camperowcy nazywani sa "snow gees" (sniezne gesi) lato spedzaja na polnocy (nasze rejony) zas na zime jada na poludnie (np. Florida). I jedno jeszcze - bardzo, bardzo czesto tego typu samojezdne campery ciagna jednak "ogon" - podczepiony maly samochod na "dwukolce" czy przyczepka z motocyklem/motocyklami. Niech "kola" dobrze Ci sie kreca..
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych