Dziś "próba ognia"- moje pierwsze wędzonki
Witaj na forum Wędzarniczej Braci

To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.
Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.
Zachęcamy do rejestracji!!!

Moje wyroby
#1
Napisano 07 lis 2020 - 21:28
#2
Napisano 07 lis 2020 - 21:30
Brawo -pierwsze samodzielne i od razy z klasą
Kiełbasa na gorąco ?
Użytkownik Muski edytował ten post 07 lis 2020 - 21:31
#3
Napisano 07 lis 2020 - 21:53
Brawo -pierwsze samodzielne i od razy z klasą
![]()
![]()
Kiełbasa na gorąco ?
Dziękuję Waldku za miłe słowa....
oj ta kiełbaska - zbyt chuda i troszkę za drobno zmielona-
ale dysponowałam tylko takimi sitkami więc niczego innego nie mogłam się spodziewać
- nie mam takiego sprzętu jak Siostra .
Ale...człowiek na błędach się uczy.
Użytkownik ReniaS edytował ten post 07 lis 2020 - 22:46
#4
Napisano 07 lis 2020 - 22:00

#5
Napisano 08 lis 2020 - 07:07
Wyroby pierwsza klasa...egzamin zdany.
Wyroby bardzo smaczne, co do kiełbasy to nie mogła inaczej wyjść..
Ja się teraz zastanawiam, czego Ty nie potrafisz...
Użytkownik @halusia@ edytował ten post 08 lis 2020 - 07:08
#6
Napisano 08 lis 2020 - 07:35
Ja się teraz zastanawiam, czego Ty nie potrafisz...
No, te same geny i jaka szkoła Terminowanie teraz daje rezultaty
Brawo Reniu, bardzo ładne wędzenie
#7
Napisano 08 lis 2020 - 07:43
Użytkownik Maciekzbrzegu edytował ten post 08 lis 2020 - 07:43
#8
Napisano 08 lis 2020 - 08:41
Brawo, brawo Reniu.
Wyroby pierwsza klasa...egzamin zdany. Wyroby bardzo smaczne,
Ja się teraz zastanawiam, czego Ty nie potrafisz...
Brałam lekcje pod okiem takiego Belfra....raczej Belferki-Dziękuję
,
która zawsze potrafi zmotywować,
więc nauka widocznie nie poszła w las
Użytkownik ReniaS edytował ten post 08 lis 2020 - 09:03
#9
Napisano 08 lis 2020 - 08:44
#10
Napisano 08 lis 2020 - 08:52
Ja się teraz zastanawiam, czego Ty nie potrafisz...No, te same geny i jaka szkoła
Terminowanie teraz daje rezultaty
Brawo Reniu, bardzo ładne wędzenie
Aniu,
dziękuję,
miło usłyszeć pochwałę od takiego Autorytetu
[Dodano: 08 lis 2020 - 08:52]
Reniu brawo!Super wyroby!
Dziękuję
Użytkownik ReniaS edytował ten post 08 lis 2020 - 09:02
#11
Napisano 08 lis 2020 - 18:00
gratulacje, gratulacje ........
super .......
#12
Napisano 08 lis 2020 - 18:09
#13
Napisano 08 lis 2020 - 18:20
#14
Napisano 08 lis 2020 - 18:57
Dziękuję
#15
Napisano 08 lis 2020 - 18:58
#16
Napisano 08 lis 2020 - 20:05
Po kolorze drążków nie wygląda to na pierwsze wędzenie
#17
Napisano 08 lis 2020 - 20:10
Po kolorze drążków nie wygląda to na pierwsze wędzenieA bo to - wędzarynka spółdzielcza


#18
Napisano 08 lis 2020 - 20:25
Po kolorze drążków nie wygląda to na pierwsze wędzenieA bo to - wędzarynka spółdzielcza, ale wyrób i wędzenie pierwszy raz samodzielnie
![]()
Dokładnie tak , wędzarnia nie jest dziewicza
Użytkownik ReniaS edytował ten post 08 lis 2020 - 20:47
#19
Napisano 09 lis 2020 - 13:14
Reniu
A co to za solówka?
Sponsor
#20
Napisano 09 lis 2020 - 18:38
Ładne, szarpałbym jak Reksio
[Dodano: 09 lis 2020 - 18:38]
Reniu
![]()
![]()
A co to za solówka?
Dziękuję
A to próba własnych sił i umiejętności.....trochę taka samowolka
Użytkownik ReniaS edytował ten post 09 lis 2020 - 21:24
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych