moje pierwsze wędzonki
Pięknie, będziesz mnie uczyć......
Napisano 10 lis 2020 - 16:42
moje pierwsze wędzonki
Pięknie, będziesz mnie uczyć......
Napisano 10 lis 2020 - 18:48
Napisano 10 lis 2020 - 19:49
moje pierwsze wędzonki
Pięknie, będziesz mnie uczyć......
![]()
Dzięki
Piotruś, to chyba nie jest dobry pomysł
No może-....jeśli to będą np. równania matematyczne
[Dodano: 10 lis 2020 - 19:49]
Renio, klasyka gatunku, ależ kolores... Brawo!
Namawiam subtelnie do pętelkowania sznurowakiem bo te haki jakoś nie licują...
Dziękuję
Też mi się haki nie podobają, na następne wędzenie będę lepiej przygotowana
Użytkownik ReniaS edytował ten post 10 lis 2020 - 21:00
Napisano 10 lis 2020 - 20:08
haki nie podobająNic w nich nie ma brzydkiego - ja np. haków nie jadam
Napisano 15 lis 2020 - 19:04
Filet z indyka
-mięso peklowane na mokro 7 dni. Po tym czasie zawinięte w folię celulozową ściśle i zapakowane do siatki.
Wędzone do koloru w temp 50-55 stopni, następnie parzone w wodzie o temp 80-82 stopnie do uzyskania temp w środku 72 stopnie.
Użytkownik ReniaS edytował ten post 15 lis 2020 - 19:05
Napisano 15 lis 2020 - 19:49
FiletNo no - coraz wyższe progi
Napisano 15 lis 2020 - 20:24
Napisano 15 lis 2020 - 21:10
gratulacje
Napisano 15 lis 2020 - 21:20
FiletNo no - coraz wyższe progi![]()
![]()
Wcześniej robiłam w szynkowarze
Ten wyrób wyszedł delikatny i soczysty, smaczny
[Dodano: 15 lis 2020 - 21:19]
Super!
Szkoła mojej Siostry!
[Dodano: 15 lis 2020 - 21:20]
gratulacje
Mirku dziękuję
Użytkownik ReniaS edytował ten post 15 lis 2020 - 21:21
Napisano 16 lis 2020 - 20:18
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych