Witam wszystkich serdecznie !
Jestem nowicjuszem,więc proszę o wyrozumiałość,kiedy napiszę coś głupiego.
Podoba mi się ta strona i forum,bo piszecie bardzo profesjonalnie.Widać,że macie wiedzę i pasję.
Mieszkam na wsi i mam miejsce w budynku gospodarczym,gdzie chciałbym wybudować wędzarnię i piec chlebowy obok.
Jest tego 230 cm x 90 cm i komin jakieś 5 m wysoki w rogu.Chodziło mi żeby pogoda nie była przeszkodą w wędzeniu .
Nie chcę się uczyć na swoich błędach i poprawiać czy przerabiać tego co zrobione,bo po prostu nie mam na to czasu .
Proszę Was o podzielenie się ze mną swoją wiedzą i doświadczeniem. Mam dostęp do różnych materiałów budowlanych. Mogę to zrobić pod czyimś nadzorem. Nie koszty są dla mnie ważne,ale funkcjonalność. Miło by było,gdyby ktoś mi od razu wytłumaczył,dlaczego tak ,a nie inaczej,bo wtedy jest miejsce na konstruktywną dyskusję,która ubogaca obie strony .
Z góry dziękuję za pomoc