No to czekam na opinię.
Ja tym razem dodam troszkę pikanterii
i dorzucę ciut ciut pieprzu cayene.
Uzbierało mi się też trochę trójki
i muszę jakąś kiełbaskę zrobić.
Z I kl, z III kl i podgardla. Szperam w przepisach
Witaj na forum Wędzarniczej Braci

Na naszym forum, tak jak na większości innych, musisz się zarejestrować by móc korzystać z wszystkich funkcji dostępnych dla użytkowników.
To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.
Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.
Zachęcamy do rejestracji!!!
To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.
Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.
Zachęcamy do rejestracji!!!

42 odpowiedzi w tym temacie
#41
Napisano 03 gru 2020 - 22:27
#42
Napisano 03 gru 2020 - 22:37
ciut ciut pieprzu cayene.
Ja mam ciężką rękę i zawsze go przedobrzę
No to czekam na opinię.
Na pewno
muszę jakąś kiełbaskę zrobić. Z I kl, z III kl i podgardla. Szperam w przepisach
Może coś a'la Chłopska
Sponsor
#43
Napisano 03 gru 2020 - 23:24
Z I kl, z III kl i podgardla
parówki/serdelki
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: Kiełbasa
Domowy wyrób wędlin →
Dla początkujących →
Pierwsze pytania →
Biały płyn na kiełbasie pakowanej próżniowoNapisany przez CorNaro, 20 gru 2020 ![]() |
|
![]()
|
|
Domowy wyrób wędlin →
Dla początkujących →
Rozmrażanie mięsa na kiełbasę drób i wieprzowina - ważne pytania (bezpieczeństwo)Napisany przez gibsonxxf, 14 gru 2020 ![]() |
|
![]()
|
|
Domowy wyrób wędlin →
Kiełbasy →
Receptura kiełbasyNapisany przez Belizariusz, 06 mar 2019 ![]() |
|
![]()
|
|
Domowy wyrób wędlin →
Kiełbasy →
Kiełbasa podsuszana z kozyNapisany przez jacek10, 24 lut 2019 ![]() |
|
![]()
|
|
Domowy wyrób wędlin →
Kiełbasy →
Nierówne wędzenieNapisany przez kokos, 17 gru 2018 ![]() |
|
![]()
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych