Skocz do zawartości

Wędliny domowe - forum korzysta z plików cookies. Więcej informacji znajdziesz na stronie: Polityka prywatności. W celu usunięcia tej wiadomości kliknij:    Akceptuję użycie plików cookies

Witaj na forum Wędzarniczej Braci


Logowanie » 

Rejestracja
Na naszym forum, tak jak na większości innych, musisz się zarejestrować by móc korzystać z wszystkich funkcji dostępnych dla użytkowników.

To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.

Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.

Zachęcamy do rejestracji!!!
 

Zdjęcie

Puste przestrzenie


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
Brak odpowiedzi do tego tematu

#1 dacker

dacker

    Nowicjusz

  • Użytkownicy
  • 1 postów
  • MiejscowośćGdańsk

Napisano 15 gru 2020 - 21:03

Moje uszanowanie dla wszystkich forumowiczów i tych dymiących i parzących. To mój pierwszy post na tym forum. Rozpocząłem zabawy z szynkowarem i po dwóch mielonka i jednej szynkowej chcę zrobić schab/polędwicę i boczek rolowany. Napotykamy tu na taki problem jak puste przestrzenie. W przypadku schabu/polędwicy martwi mnie wolna przestrzeń między ściankami szynkowaru a mięsem w woreczku, docisk tu będzie. Z boczkiem mam taki problem bo jest trochę za niski i może mieć za mały docisk. I tu powstaje pytanie, na które szukam odpowiedzi. Czy te puste przestrzenie przy schabie/polędwicy i za mały docisk przy boczku będą miały wpływ na wyrób? A jeśli tak to jak to wyeliminować?




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych