Jump to content

Recommended Posts

Jak w temacie.

Napisz na PW do @Rogera, może Ci zrobi w drodze wyjątku  :)  

Pozdrawiam,

EAnna

Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne.

EAnna

"Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy."

Arystoteles

Mam taki dymogenerator od rogera, ale nie kompletny. Brak rurki dymowej, ale można sobie dorobić.

Edited by JaGra

Nigdy nie walcz o przyjaźń....

O prawdziwą nie musisz,

o fałszywą nie warto

VanCana

Jak wspaniale jest nic nie robić , a potem -odpocząć.

@JaGra, dziękuję za ofertę.

Ze względu na male zaplecze, raczej szukam kompletnego zestawu.

Zarezerwowałem na ten moment od kolegi @jac007

:heart: kryniu123  :heart:

"Ze świata tego każdy ma tyle, ile sobie weźmie." - L. Tołstoj

Mam rurę zasypową z pokrywą. Brak tylko rury dymowej. Mogę sprzedać. Cena 100zł + przesyłka. :)

O prawdziwą nie musisz,

o fałszywą nie warto

VanCana

Po co kombinować, skoro można napisać bezpośrednio do rogera, gdyż tutaj zagląda i na pewno odpowie.

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Coś naprawdę fajnego... Dobrze jjem to co zrobię i niewiele więcej, jeżdżę z Wiolą kamperem, mam dobrą pracę blisko domu, kochaną żonę... żyję spokojnie, zdrowo i szczęśliwie

Wysłane z P30 przy użyciu Tapatalka

Robert
601353601
ʎuɯnɹʇ po oʞǝıʍ oʇ ɯǝsɐzɔ oʞlʎʇ-ɯǝıʞǝıʍ z ǝɾǝzɹpɐɯ ʞǝıʍolzɔ

Roger jest niereformowalny

No chyba właśnie się zreformowałem jakieś 2 lata temu

Wysłane z P30 przy użyciu Tapatalka

Robert
601353601
ʎuɯnɹʇ po oʞǝıʍ oʇ ɯǝsɐzɔ oʞlʎʇ-ɯǝıʞǝıʍ z ǝɾǝzɹpɐɯ ʞǝıʍolzɔ

No chyba właśnie się zreformowałem jakieś 2 lata temu

Brawo Ty :clap:

Pozdrawiam noworocznie  :santa:  :D

Edited by JaGra

O prawdziwą nie musisz,

o fałszywą nie warto

VanCana

• 9 months later...

Bardzo prosta konstrukcja, którą zaprojektował i świetnie opisał wykonanie kolega @Roger. Jak sam nie dasz rady wykonać, poszukaj w okolicy tokarza, pokaż mu projekt i spoko Ci to wykona.

Tak ode mnie, jak już będziesz wykonywał tego DG warto go uzupełnić o ruszt i popielnik wg konstrukcji kolegi Sverige2.

Edited by Rafal78
  • 5 weeks later...

Bardzo prosta konstrukcja, którą zaprojektował i świetnie opisał wykonanie kolega @Roger. Jak sam nie dasz rady wykonać, poszukaj w okolicy tokarza, pokaż mu projekt i spoko Ci to wykona.

Tak ode mnie, jak już będziesz wykonywał tego DG warto go uzupełnić o ruszt i popielnik wg konstrukcji kolegi Sverige2.

Podaj proszę link do projektu i opisu DG według @Roger'a.  Szukam, szukam i nic :(

[Dodano: 29 lis 2021 - 16:59]

Podaj proszę link do projektu i opisu DG według @Roger'a.  Szukam, szukam i nic :(

Temat nieaktualny. Już znalazłem:  https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/13690-dymogenerator-podci%C5%9Bnieniowy-jak-wykona%C4%87-od-a-do-z/

• Maxell locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.