Jump to content

[OAFP] Wyroby mięsne na grilla lub do pieczenia. Wymagania produkcyjne i jakościowe


Recommended Posts

Publikacja tego artykułu możliwa jest, dzięki zgodzie wydanej przez Panią Jolantę Ciechomską, Kierownika ds. Systemu QAFP Unii Producentów i Pracodawców Przemysłu Mięsnego w Warszawie, Al. Ujazdowskie 18 oraz dzięki uprzejmości Administratora Systemu QAFP-Unii Producentów i Pracodawców Przemysłu Mięsnego.

 

post-39694-0-34150600-1609943911_thumb.jpg

post-39694-0-52168000-1609943916_thumb.jpg

post-39694-0-24327000-1609943922_thumb.jpg

post-39694-0-86401600-1609943928_thumb.jpg

post-39694-0-15601400-1609943935_thumb.jpg

post-39694-0-15649500-1609943941_thumb.jpg

post-39694-0-25637000-1609943947_thumb.jpg

post-39694-0-82749800-1609943953_thumb.jpg

post-39694-0-37264600-1609943961_thumb.jpg

post-39694-0-44869100-1609943968_thumb.jpg

post-39694-0-25557800-1609943975_thumb.jpg

post-39694-0-05381200-1609943982_thumb.jpg

post-39694-0-36096000-1609943989_thumb.jpg

post-39694-0-59131500-1609943995_thumb.jpg

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.