Maxell Posted January 6, 2021 Report Share #1 Posted January 6, 2021 Publikacja tego artykułu możliwa jest, dzięki zgodzie wydanej przez Panią Jolantę Ciechomską, Kierownika ds. Systemu QAFP Unii Producentów i Pracodawców Przemysłu Mięsnego w Warszawie, Al. Ujazdowskie 18 oraz dzięki uprzejmości Administratora Systemu QAFP-Unii Producentów i Pracodawców Przemysłu Mięsnego. Quote „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Link to comment https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18009-oafp-wyroby-mi%C4%99sne-na-grilla-lub-do-pieczenia-wymagania-produkcyjne-i-jako%C5%9Bciowe/ Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.