bero Opublikowano 24 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 24 Stycznia 2021 Witajcie,rozważając wybór wędzarni elektrycznej oglądnąłem sporo filmików odnośnie wędzarni. Zauważyłem, że wyroby wędzone w Borniaku różnią się wyglądem od tych z wędzarni zasilanych w dym przez GD znane nam chociażby z projektu kolegi Rogera. Te z Borniaka wyglądają troche bardziej jak z tradycyjnej i mają troche ciemniejszy kolor. Natomiast te z GD mają kolor słomkowy, czerwony itp. Jakie są wasze doświadczenia? Czy z Borniaka wędliny wychodzą bardziej zbliżone do tradycyjnej wędzarni z paleniskiem z uwagi na nieco inny proces spalania zrębków? Cytuj Pozdr, Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jac007 Opublikowano 25 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 25 Stycznia 2021 Według mnie nie ma różnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.