Bahus Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 16 Września 2008 U mnie dziś na obiad: zupka koperkowa, golonka po bawarsku, ziemniaki, kapusta kiszona, sok z wiśni (własne przetwory)Bahus Cytuj Pan Bóg stworzył pokarm, a diabeł kucharza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMORODINA Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 16 Września 2008 WitamKasza gryczana palona , porkolot, ogórek kiszony .Pozdrawiam Cytuj Janusz "Smorodina" skype: SMORODINA54ANKIETA GADŻETY ZAMÓWIENIA IV ZLOT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BonAir Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 16 Września 2008 Makaron świderki z masłem i solą. :wink: Cytuj PozdrawiamBonAir https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?p=47286#47286Co by tu jeszcze sprasować... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roj61 Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 16 Września 2008 Witam Ziemniaczki z duszonymi grzybkami Pozdrawiam Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?p=47286#47286http://www.otofotki.pl/obrazki/wqdz690429546a.GIF Piszę poprawnie po polsku. (Przynajmniej się staram ;P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 16 Września 2008 porkolot Januszu, co to takiego? Czyżby to była fruwajaca wieprzowinka :question: :lol: :lol: :lol: Cytuj Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzo Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Udostępnij #6 Opublikowano 16 Września 2008 Makaron świderki z masłem i solą. :wink: U mnie podobnie. Makaron świderki podsamażony z cebulką i kiełbaską (własnej roboty oczywiście) Pozdrawiam :wink: Cytuj Carpe diem - raz kozie death Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papla Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Udostępnij #7 Opublikowano 16 Września 2008 Pyry, karminadle i modro kapusta. Cytuj Pozdrawiam Paweł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chłop z warmii Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Udostępnij #8 Opublikowano 16 Września 2008 A u mnie jeszcze niedzielne gołąbki :blush: :blush: Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Udostępnij #9 Opublikowano 16 Września 2008 A u mnie dzis na obiad : zupa owocowa ,kompot no i cos do popicia :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wnuczek Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Udostępnij #10 Opublikowano 16 Września 2008 Flaki i bułeczka. Jak ja to lubię. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempes Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Udostępnij #11 Opublikowano 16 Września 2008 Łatwo się pytać kucharzowi z 30 letnim stażem "co macie na obiad" :grin: A u mnie :question: :?: :question: Hmm...Chyba kanapki :lol: Tak to jest bez żonki :wink: ale to mój świadomy i czasowy wybór :lol:Ale zaraz zaraz gdzie ja mam najbliżej podjechać :question: :lol: muszę popatrzeć na baloniki sylwestrowe :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gabi Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Udostępnij #12 Opublikowano 16 Września 2008 Do nas zapraszamy ! U nas dzisiaj mielone :tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempes Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Udostępnij #13 Opublikowano 16 Września 2008 Gabi, dziękuje ale strasznie daleco :sad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOSHIBA Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Udostępnij #14 Opublikowano 16 Września 2008 Stek oczywiście wołowy, frytki + piwo :grin: :grin: Cytuj Kto pyta, jest głupcem pięć minut; kto nie pyta, pozostaje nim na całe życie. ..... Nie bój się pytać o radę – lepiej zapytać i zrobić coś dobrze. .... Albert Einstein 自製煙熏肉 Zanim zadasz pytanie, zajrzyj do filmów szkoleniowych, w przystępny sposób prawdopodobnie odpowiedzą na Twoje pytanie Filmowa Akademia Wędzarniczej Braci ( https://wedlinydomow...arniczej-braci/) lub bezpośrednio z naszego kanału na YouTube Wędzarnicza Brać : https://www.youtube....w_as=subscriber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majsa Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Udostępnij #15 Opublikowano 16 Września 2008 Ja serwuje dzisiaj barszczyk czerwony i ruskie pierogi, pozdrawiam wszystkich serdecznie i smacznego :wink: Cytuj Majsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek z Bielska Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Udostępnij #16 Opublikowano 16 Września 2008 pierwsze danie zupa ogórkowadrugie kalafior faszerowany miesemdeser galaretka z wisni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempes Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Udostępnij #17 Opublikowano 16 Września 2008 drugie kalafior faszerowany miesem Marek proszę o więcej danych :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempes Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Udostępnij #18 Opublikowano 16 Września 2008 majsa, witaj !!! i smacznego :lol: jak słyszę, że kobieta mówi o czerwonym barszczyku to ech... nic z tego :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marela Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Udostępnij #19 Opublikowano 16 Września 2008 Ja objadłam się duszonym kurkami ze śmietaną i zielonym koperkiem a dla mojej lepszej połowy mam ziemniaczki z kotletem z peklowanej karkówki w sosie. Do tego kiszone ogórki. :grin: tylko ten obiad to po godz.20 będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grazia Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Udostępnij #20 Opublikowano 16 Września 2008 Dzisiaj na obiadek ziemniaki + żeberka zapiekane z cebulą, keczupem i miodem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokoz Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Udostępnij #21 Opublikowano 16 Września 2008 Czy porkolot to odmiana palikota? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wdw Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Udostępnij #22 Opublikowano 16 Września 2008 Pieczone udka z kurczków i buraczki na próbę z zapasów zimowych - pycha. :lol: Cytuj idę napić się herbatki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Udostępnij #23 Opublikowano 16 Września 2008 Witam Dzisiaj na obiado-kolację miałem mielone z boczku i karkówki oraz buraczki czerwone ugotowane pokrojone w plasterki z cebulką listkiem laurowym i pieprzem mielonym - taka sałatka na zimno . Pozdrawiam Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bahus Opublikowano 16 Września 2008 Autor Zgłoś Udostępnij #24 Opublikowano 16 Września 2008 Pyry, karminadle i modro kapusta. Czyli skrzyżowanie kuchni poznańskiej ze śląską ...Ciekawe bardzo ciekawe :wink: Bahus Cytuj Pan Bóg stworzył pokarm, a diabeł kucharza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chłop z warmii Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Udostępnij #25 Opublikowano 16 Września 2008 Bahus,te pyry Papla napisał,żebyś Ty wiedział o co chodzi :grin: :grin: :grin: Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.